O mai ţii minte pe "Cholito" din Înger Sălbatic? Ei bine, actriţa Natalia Oreiro este TOTAL schimbată! Uite cum arată la 41 de ani! EXCLUSIV!

O mai ţii minte pe
O mai ţii minte pe "Cholito" din Înger Sălbatic? Ei bine, actriţa Natalia Oreiro este TOTAL schimbată! Uite cum arată la 41 de ani! EXCLUSIV!

Natalia Oreiro, transformare uriaşă! Uite cum arată astăzi celebra actriţă!

Natalia Oreiro a cucerit inimile românilor cu telenovela "Înger Sălbatic", difuzată în urmă cu aproape 20 de ani. Serialul fenomen a făcut notă discordantă în lumea producţiilor sud-americane, personajul principal nefiind o domniţă firavă aflată mereu la ananghie, ci o fată "băieţoasă", obişnuită să-şi rezolve singură problemele, de multe ori...cu pumnul.

Ei bine, sub hainele masculine şi neîngrijite, Ivo, un tânăr bogat, a descoperit o femeie superbă, plină de umor, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Cei doi au înfruntat o mulţime de probleme şi obstacole, dar până la urmă dragostea lor a triumfat.

Citeste si: Ţi-o mai aminteşti pe "Betty cea urâtă"? Actriţa care i-a dat viaţă arată senzaţional la 45 de ani! E absolut superbă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astăzi, celebra actriţă Natalia Oreiro are 41 de ani şi este la fel de activă ca la începutul carierei, însă este total diferită din punct de vedere fizic.

Natalia Oreiro, transformare uriaşă! Vedeta nu a mai acceptat propuneri de a juca în poveşti de inimă albastră!

În ultimii ani, Natalia Oreiro a preferat să-şi concentreze atenţia pe muzică şi pe producţiile cinematografice, iar ulterior, pe familie, fiind căsătorită din 31 decembrie 2001 cu Ricardo Mollo, căruia i-a dăruit un băieţel adorabil.

Citeste si: Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! "M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta"

Anul acesta, actriţa împlineşte 42 de ani, vârstă la care nu mai are strălucirea de altădată când interpreta roluri de tinere îndrăgostite şi în telenovele siropoase, dar este, incontestabil, o femeie superbă.

Marea actriţă nu a mai acceptat propuneri de a juca în poveşti de inimă albastră şi a optat pentru filme artistice complexe.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Doliu în lumea filmului! Denise Nickerson, actrița celebră din Willy Wonka & the Chocolate Factory, a murit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies