O mare enigmă a horoscopului: Bărbatul Taur

horoscop barbat taur
nativii din zodia taur sunt cei mai enigmatici bărbați dintre toți

Aici găsiți un ghid complet al bărbatului Taur, în cazul în care vreți să-l țineți în frâu sau să-l cuceriți. Ce este bine de știut despre acești nativi?

Dacă este ceva ce știm cu siguranță despre bărbații Taur este că nu se vor da ușor bătuți atunci când au în cap un plan. Sunt firi capricioase, încăpățânate și cu foarte multă adrenalină curgându-le prin vene non-stop. Taurii de cele mai multe ori câștigă orice își propun. Sunt extrem de muncitori, conștienți de propriile puteri și foarte competitivi.

Bărbatul Taur descifrat de la cap la coadă

Bărbații născuți în zodia Taur sunt de această dată vedetele horoscopului nostru!

În relațiile amoroase sunt foarte siguri pe ceea ce fac, dar și extrem de loiali. De asemenea, bărbații Tauri nu își refuză nicio plăcere, fiind extrem de cheltuitori, dar și dornici de a trăi în lux și armonie. Dacă vor acorda atenție detaliilor, femeile care își doresc o relație cu un nativ Taur pot merge pe o distanță lungă alături de ei.

Citeste si: Cât de ușor își complică zodiile viața: Fecioara e cel mai mare dușman al său!

barbati taur
pentru a fi cu un bărbat taur trebuie să îndeplinești mai multe condiții[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De ce să ai o relație cu un bărbat Taur? Pentru că îți va însenina întreaga viață. Bărbații Taur au o capacitate uriașă cu ajutorul căreia se bucură de fiecare secundă din viață.

Au un simt artistic extrem de bine dezvoltat, fiind mari consumatori de frumos și lux. Romantismul nu e chiar punctul lor forte, dar sigur sunt parteneri grijulii. Atenți la ce îți dorești ca parteneră dar și ca om, și mai ales la ce ai nevoie că să îți fie bine și să te simți în siguranță alături de ei.

Taurii nu renunță niciodată orice s-ar întâmpla. Poate o dată la foarte mult timp un Taur își va propune ceva și nu va reuși.

Lucrul acesta poate fi aplicat și pe planul amoros. Așa că, doamnelor, dacă unui bărbat Taur i se aprind călcâiele după voi, știți ce aveți de făcut!

Defectele bărbatului Taur

Orgoliul și încăpățânarea s-ar putea să îi pună pe lista neagră a femeilor, însă nu sunt defecte atât de mari încât să-i eviți pe bărbații Taur.

Pe lângă toate calitățile, bărbații Taur tind să se concentreze pe lucrurile materiale. Oamenii din jur pot să îi facă atenți la ceea ce este, de fapt, important în viață.

Din dorința de succes, luxul nu le va ieși din cap prea repede, însă nu este un lucru negativ.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop dragoste: Care sunt cele mai sufletiste zodii?

barbatul taur horoscop
bărbatul Taur este unul dintre cei mai influenți nativi ai horoscopului[Sursa foto: PixaBay]

Una peste alta, bărbatul Taur la casa omului poate fi atât o binecuvântare, dar și o bătaie de cap. Contează să știi cum să îl iei și cum să vorbești cu el. Taurii au un talent aparte să se ocupe ei de tot, însă se vor simți ușurați dacă le vei da o mână de ajutor.

Cu toate astea, deși are câteva defecte, un bărbat Taur îți poate face viața minunată și mai ușor de trăit.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop dragoste! Două zodii se despart de partener în luna mai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies