„O minune perfectă, făcută de Anul Nou”. Soția lui Vladimir Drăghia, Alice, a devenit mamă pentru a doua oară

Alice Cavaleru a nascut
Alice Cavaleru a nascut o fetita

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit părinți pentru a doua oară, după o lungă așteptare. Cei doi mai au o fetiță, pe care o cheamă Zora.

Bucurie nespusă pentru familia Cavaleru-Drăghia. Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, a devenit mamă pentru a doua oară.

La doar câteva luni după ce a anunțat că este însărcinată din nou, Alice a adus pe lume încă o fetiță, care le-a umplut viața de fericire tuturor.

De zile întregi, Alice și Vladimir așteptau venirea pe lume a micuței, dar aceasta s-a lăsat puțin așteptată, așa că prima întâlnire a fost una magică pentru întreaga familie.

Vizibil emoționați, Alice și Vladimir au transmis un mesaj comun despre cea de-a doua lor fetiță. În plus, odată cu fotografiile pe care le-au postat cu fetița, cei doi au dezvăluit și cum o va chema pe micuță:

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alice Cavaleru
Alice Cavaleru a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Alegra Nova Drăghia- o nouă bucurie în viața noastră.
O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022.
Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ❤️ ”, au scris Vladimir și Alice pe conturile lor de socializare, iar mesajele de felicitare nu au întârziat să apară.

Citeste si: Alice Cavaleru, clipe de panică în miez de noapte! Ce s-a întâmplat cu fiica ei

Sotia lui Vladimir Drăghia
Sotia lui Vladimir Drăghia a născut[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Soția lui Vladimir Drăghia va deveni mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu ecografia: ”Plutesc de fericire”

Micuța va avea două prenume, iar unul dintre ele vine din spaniolă și înseamnă „vesel, bucuros”- Alegra.

Simona Gherghe, Bogdan Vlădău, Diana Bulimar, Andreea Raicu, Diana Dumitrescu și Ștefana Peev au fost printre primii care i-au felicitat pe părinți și i-au urat micuței Alegra Nova o viață minunată alături de părinții și de surioara sa mai mare, Zora.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au încercat timp de un an să devină părinți din nou

Alice Cavaleru a decis să nască natural, așa cum s-a întâmplat și la prima naștere. Vladimir Drăghia nu și-a lăsat singură soția și i-a fost alături în fiecare moment partenerei sale de viață, mai ales că a fost vorba despre un copil extrem de dorit. Cei doi au încercat mai bine de un an să aibă încă un copil, iar atunci când au aflat că Alice este însărcinată, au fost nespus de fericiți și au numărat zilele cu emoție

până când au întâlnit-o pe micuță.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Pregătește-te Bogdan!” Cristina Pucean, posibilă viitoare mireasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies