O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată
O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Anca Bucur este fericita posesoare al celui de al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Frumoasa româncă a reușit să uimească din nou jurații care au decis că aceasta merită să fie încoronată Miss Fitness Universe ducând performanța mai departe.

Anca trăiește de mai mulți ani în București alături de soțul ei, Dragoș, și de băiețelul lor, Rareș, însă orașul natal al româncei este Târgu Mureș. Anca iubește sportul încă din copilărie. Nu este de mirare că a absolvit o facultate cu același profil, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Anca și-a descoperit pasiunea pentru sport de pe vremea când încă era foarte micuță.

Aceasta a practicat balet pentru o scurtă perioadă de timp, ulterior făcând pasul spre gimnastică. Pe atunci Anca își dorea să-i calce pe urme Nadiei Comăneci, însă peste doar trei ani aceasta a făcut o schimbare care i-a adus succesul. Se pare că frumoasa româncă a ales gimnastica aerobică în favoarea celei artistice. Schimbare care s-a dovedit a fi de bun augur.

Ei bine, cum orice perioadă de succes este urmată de una de declin, ghinionul nu a ocolit-o nici pe Anca.

Cu puțin timp înainte de Campionatul European, frumoasa româncă și-a rupt umărul drept. Acesta a fost momentul în care Anca a decis să renunțe la gimnastică, însă nu la sport, pasiunea ei din copilărie. De atunci și până în prezent, Anca lucrează ca instructor de fitness și aerobic fără, însă, să se gândească vreo clipă că acest domeniu îi va aduce succesul la un nivel așa de înalt. Frumoasa româncă a participat pentru prima dată la Miami Miss Universe, în anul 2010, unde s-a clasat doar pe locul cinci.
Însă un an mai tarziu, Anca revenea în forță câștigând primul său trofeu.

Citeste si: Cum arată Cătălina Ponor acum, la doi ani după ce s-a retras din gimnastică

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: A murit Emma Neagu, gimnasta- minune cu proteză! Avea numai 15 ani

Citeste si: Anca Surdu, de nerecunoscut! Şi-a schimbat radical look-ul şi arată demenţial! Fosta concurentă de la Exatlon a renunţat la blond şi s-a pozat în cele mai sexy ipostaze, iar bărbaţii sunt topiţi după ea

Prin muncă intensă, ambiție, pasiune și perseverență, frumoasa româncă ne-a demonstrat și în anii ce au urmat că dacă îți dorești cu adevărat, totul este realizabil.

Încoronată ca regină la Miss Fitness Univers pentru a șasea oară consecutiv, Anca a declarat că acest ultim succes a fost de departe cel mai emoționant.

"Îmi tremura tot corpul şi parcă îmi lăcrimau ochii. Totul era diferit față de ceilalţi ani. Sentimentul de mamă era amestecat cu cel al unui atlet profesionist pregătit să cucerească titlul suprem", a povestit frumoasa româncă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

A fost cea mai frumoasa, grea, interesantă, emoționantă, și inspirațională provocare pentru mine! But I did it! Actually we did it 🙏😊✨👶😍👪 Acest trofeu îmi confirma ca poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât exista implicare, disciplina, ambiție, multă multă munca, și pasiune! Promit sa revin cu o postare pe blog, despre aceasta experiența și despre cum am câștigat al 6-lea titlu: Miss Fitness Universe 🏆 Am avut multe trăiri intense azi! 🙏 #ancabucur #momlife #9monthspostpartum #missfitnessuniverse #herbalifenutrition #inspiration #strongisbeautiful #6timesfitnessworldchampion

A post shared by Anca Bucur (@ancabucur.missfitness) on



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

10 nume românești de fete, predestinate succesului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies