„O să rupă audiența cu povestea noastră.” Mesajul lui Mihai Găinușă pentru Șerban Huidu

„O să rupă audiența cu povestea noastră.” Mesajul lui Mihai Găinușă pentru Șerban Huidu
„O să rupă audiența cu povestea noastră.” Mesajul lui Mihai Găinușă pentru Șerban Huidu

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut echipă o perioadă lungă de timp pe micile ecrane, dar într-un punct al vieții, cei doi au decis că este mai bine să oprească colaborarea pe care o aveau pe plan profesional.

Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, în urmă cu 14 ani, iar recent, Șerban Huidu a menționat, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că îi simte lipsa celui care i-a fost coleg.

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu

Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu
Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu[Sursa foto: MediaFax Foto]

Șerban Huidu  a declarat că îi simte lipsa colegului său, iar Mihai Găinușă nu a stat mult pe gânduri până să îi ofere o replică. El a spus că dacă Andreea Marin va face o ediție aniversară, aceasta va rupe audiența cu povestea lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never (n.red. niciodată să nu spui niciodată). Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii "Surprize-Surprize", cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia da revedere!", a mărturisit Mihai Găinușă, pentru playtech.ro.

Citește și: Cine este Șerban Huidu. „Este cea mai mare răsplată pe care o poți avea după 20 de ani în TV!”

Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu
Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Șerban Huidu despre fostul său coleg

Șerban Huidu a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a hotărât să fie sincer în fața celor de acasă. El a povestit că îi lipsește Mihai Găinușă și consideră că ceea ce au făcut ei doi în televiziune este foarte puțin posibil să se mai întâmple, deoarece erau perfect complementari.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

„Da, îmi lipsește de când a plecat.

Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.
Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește."
, a povestit Șerban Huidu, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu
Mihai Găinușă, mesaj pentru Șerban Huidu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Dani Oțil și Șerban Huidu, replici acide în online! Ce au de împărțit cei doi



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Șerban Huidu. „Este cea mai mare răsplată pe care o poți avea după 20 de ani în TV!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Horoscop săptămânal 1-7 iulie 2024: Leii trebuie să își păstreze calmul pentru a face față unor situații neprevăzute. Balanțele nu trebuie să ignore aspectele care țin de sănătate

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies