O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige:
O tânără din Neamț a înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Batranii de pe valea Bistritei spun ca, prin anii 1934-1935, in satul Izvorul Muntelui, Ceahlau, s-a petrecut un lucru care a şocat pe toată lumea.

O tânără de 20 de ani din sat, necasatorita, a dus oile la păscut pe munte şi a făcut amor cu un bărbat. Fata a rămas gravidă şi, pentru că îi era frică să nu afle părinţii, a făcut avort. 

Tinerei îi era ruşine şi de preotul satului, aşa că nu s-a spovedit, dar se ruga mereu plângând la Maica Domnului şi îi cerea iertare pentru ce a făcut.

După câţiva ani, fata s-a imbolnavit si a murit. A treia zi a venit preotul si a inceput slujba de inmormantare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: "Am 23 de ani și locuiesc de un an cu două tipe fantastice. Ne înțelegem perfect. Într-o noapte, după o petrecere, una dintre tipe mi-a spus ceva incredibil la ureche. Apoi totul a fost de vis. A doua zi am aflat însă adevărul"

Citeste si: A ajuns la spital cu dureri cumplite de ochi, după ce a vizitat mormintele rudelor ei! Medicii s-au crucit când au văzut ce ieșea de sub pleoapa femeii. „Este un caz unic în lume!”

Citeste si: Șoc și groază! Un cunoscut artist de la noi are farmece făcute? Ce a dezvăluit o prietenă apropiată a cântărețului: ”A trecut prin momente de șoc pentru că sunt lucruri înfricoșătoare”

Când se pregăteau să o înmormânteze pe tânără, aceasta a început să îşi mişte capul şi să strige: "Parinte, parinte, vino incoace… nu te teme! "Parinte, parinte, vino incoace … Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…"

Lumea, uimita, s-a retras afara, iar fata i-a marturisit preotului ce pacate a făcut.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies