O vedeta extrem de iubită a născut! S-a filmat când îşi alăpta bebeluşul!

O vedeta extrem de iubită a născut! S-a filmat când îşi alăpta bebeluşul!
O vedeta extrem de iubită a născut! S-a filmat când îşi alăpta bebeluşul!

O vedeta extrem de iubită a născut! S-a filmat când îşi alăpta bebeluşul, imaginile devenind virale pe internet!

În mijlocul noianului de veşti proaste pe care le tot primim în ultima vreme, pe tot mapamondul, mai zărim totuşi şi zâmbete, fericire şi împlinire. Foarte multe femei celebre, atât de pe plaiurile mioritice cât şi vedete internaţionale, sunt gravide şi le-au împărtăşit milioanelor de fani bucuria lor.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, actriţa Jenna Dewan a născut şi a postat prima poza cu băieţelul ei, Callum Michael Rebel Kazee, sufleţelul care i-a schimbat viaţa.

Imaginea a devenit virală, în câteva minute Jenna primind sute de mii de aprecieri şi zeci de mii de comentarii.

Citeste si: Va deveni mamă pentru prima dată! Actrița din „Game of Thrones” este în culmea fercirii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O vedetă extrem de iubită a născut! Actriţa le-a împărtăşit trăirile ei fanilor de pe reţelele de socializare!

După câteva ore, celebra actriţă le-a mai făcut o bucurie admiratorilor ei din întreaga lume. Protagonista noastră a postat pe insta story imagini cu ea în timp ce îl alăptează, la sân pe micuţul Callum.

Cine este Jenna Dewan?

Actriţa Jenna Dewan a fost căsătorită, timp de nouă ani, cu îndrăgitul actor Channing Tatum, căruia i-a dăruit o fetiţă, Everly.

Micuţa are acum şase ani şi abia aştepta să-şi cunoască frăţiorul. Partenerul actual de viaţă al artistei este Steve Kazee, un cântăreţ şi actor american în vârstă de 44 de ani.

Jenna şi-a început cariera ca dansatoare pentru Pink, Missy Elliot şi Christina Aguilera şi, ulterior, a devenit actriţă. A jucat în filmul Step Up, în serialul de succes "Vrăjitoarele din East End", dar şi în celebrul serial SF "Supergirl".

Citeste si: Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

O actriţă celebră este însărcinată! E uluitor cum şi-a anunţat fanii că va deveni, din nou, mămică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies