O vedetă îndrăgită de milioane de români este însărcinată pentru prima dată: „Bebeluș în progres”

Amanda Bynes
Amanda Bynes

Vestea neașteptată a fost dată chiar de către fostul său logodnic. Ce se întâmplă în acest moment cu ea.

Vești uriașe în showbiz! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume este însărcinată pentru prima dată. Vestea i-a luat prin suprindere pe fanii vedetei.

Amanda Bynes, cunoscută publicului larg datorită filmelor „Ce-și dorește o fată” sau „Iubesc pe cine nu trebuie” și „Păcătoasa”, este însărcinată pentru prima dată.

Vedeta și fostul său logodnic vor deveni părinți pentru prima dată. La doar câteva zile după ce a anunțat despărțirea de logodnicul Paul Michael, bărbatul a dat vestea cea mare pe pagina lor de Instragram, alături de o ecografie.

„Bebeluș în progres”, a anunțat Michael pe contul lui de Instagram, însă bucuria veștii sarcinii este umbrită de o situație dramatică a actriței.

Aflată într-un centru de tratament pentru probleme de sănătate mintală, Bynes nu a confirmat vestea sarcinii sale pe contul său ce Instagram. La scurt timp, Michael a șters imaginea cu ecografia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

insarcinata
insarcinata

Potrivit tabloidelor americane, părinții lui Bynes au fost cei care nu i-au permis Amandei să se căsătorească legal cu Michael, în urma problemelor sale de sănătate, ei fiind cei care iau decizii pentru ea.

Amanda Bynes insarcinata
Amanda Bynes insarcinata

Citeste si: Este însărcinată pentru a treia oară! Vedeta a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp

În plus, tot părinții săi sunt cei care îi administrează bunurile, iar lunar, Amanda trebuie să plătească 5200 de dolari pe lună pentru a sta în centrul respectiv. Și Britney Spears a trecut prin aceste probleme, iar ani de zile, tatăl său a fost cel care a luat decizii pentru ea.

Citeste si: O vedetă superbă şi îndrăgită este însărcinată! A dat vestea în urmă cu puțin timp!

Amanda Bynes a renunțat la actorie în anul 2010

În vârstă de 33 de ani, actrița se confruntă de ani de zile cu abuz de substanțe interzise, iat în anul 2010 a anunțat că renunță la cariera de actriță din cauza unor probleme personale.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou mama? "Cu izolarea asta in casa, poate fac gemeni"


În 2012, aceasta a fost surprinsă în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise, iar în 2013 a fost prinsă cu marijuana asupra ei. Din 2013, Amanda Bynes a început să fie internată cu sau fără voia ei într-un ospiciu. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies