O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal:
O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

O victimă a lui Gheorghe Dincă, mărturii șocante. Fata a povestit tot ce i-a făcut Monstrul din Caracal

O tânără pe care Gheorghe Dincă ar fi abuzat-o în trecut a rupt tăcerea. Fata susține că nu doar ea a fost victima Monstrului din Caracal, ci și sora ei mai mică, atunci în vârstă de 4 ani.

Victima lui Gheorghe Dincă a făcut declarații despre coșmarul trăit. Tânăra are 18 ani și își amintește cu groază ce a pățit la 9 ani.

Citeste si: Te poți îmbolnăvi de cancer din cauza unui obicei extrem de banal. Ce să nu mai faci NICIODATĂ!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Era prieten cu tatăl meu. A venit, iniţial, să-i repare doar un windows, la calculator. Venea din ce în ce mai des.

Fără motiv. Venea, ba, să ne încălzească laptele. Ba să ne cumpere dulciuri. Să ne dea bani. Se oferea în treburile curţii. Părinţii mei îl primeau pentru că aveau încredere în el, pentru că, vă daţi seama, cine se gândeşte la un om bătrân că ar putea profita de un copil de 9 ani. Eu sunt născută la o zi diferenţă de el. El este pe 27 mai, eu, pe 26 mai.
Avea vreo 50 şi ceva de ani... Cam aşa. Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Nimeni! Nici eu, până în momentul în care a început să-mi fie frică de el. La început, am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie... Eram un copil de 9 ani. Nici nu ştiam ce este aia. Şi a început, prima dată, să îmi bage mâna în pantaloni, după... să mă sărute, să îmi pună mâna pe sâni şi tot aşa mai departe.
Am rămas blocată. Am făcut un atac de panică. Am rămas în faţă lui, nu am ştiut ce să mai spun, mă uitam la el. Probabil că m-a văzut că nu am avut nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue cu chestia asta", a povestit adolescenta.

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Timp de un an, Gheorghe Dincă ar fi abuzat-o. La un moment dat, a găsit curajul să le povestească părinților ce i se întâmplă, însă tatal ei nu a crezut-o.

Citeste si: Cazul Caracal. O singură imagine dă tot peste cap. Fotografia BOMBĂ cu Alexandra și Luiza

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Mi-a fost frică, mi-a fost teamă. Pentru că mi-a spus (n.r. Dincă) că nu vrea să ne certăm. M-am gândit că cine ştie ce poate să îmi facă. Un copil de 9 ani... Nu ştiam ce sunt toate chestiile astea! Ce înseamnă un bărbat. Ce înseamnă o femeie. Ce pot face cei doi. Începusem să-l visez noaptea. Mă trezeam cu atac de panică, nu puteam respira. Începuse să îmi fie foarte frică de el.

Nu că frică! Numai privirea lui care era dubioasă... Doar privirea mă băga în sperieţi şi îl visam noaptea... După ce m-a obligat să mă uit la filme porno cu el, ne-am dus să luăm pe cineva. Pe timp de iarnă, a fost chestia asta. Când nu a putut să urce duba lui pe un deal, a oprit maşina, au coborât toţi din maşină şi i-au aşteptat pe unchii mei. Când am rămas singură, a venit la mine, în spate, şi a început să mă sărute, să... ce făcea el, ce îmi făcea el. După, ne-am dus acasă. Şi seara, ne-am dus la magazin şi a oprit maşina, lângă o vilă şi a început să... Devenise puţin dur. Adică, când mă lua de mână, mă strângea sau vorbea răstit. Şi nu mai puteam eu", a mai spus fata.

Tânăra susține că Gheorghe Dincă a vizitat-o cu două săptămâni înainte să se afle că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. A mers la ea la locul de muncă și a vrut să se intereseze de starea ei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Luiza Melencu a trecut granița ilegal cu mama sa, Monica Melencu: „Dădeam 100 de euro”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies