Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară: „Așteptăm să mergem cât mai repede acasă”

Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară: „Așteptăm să mergem cât mai repede acasă”
Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară: „Așteptăm să mergem cât mai repede acasă”

Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară.

Bucurie uriașă în familia Oanei Andone. Prezentatoarea TV a născut la numai câteva săptămâni după ce a intrat în concediu prenatal.

Vedeta a devenit mamp pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Oana așteaptă cu nerăbdare să își ducă fetița acasă, acolo unde le așteaptă surioara mai mare. Medicii i-au dat nota 10 la naștere micuței.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră.

Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă ”, a declarat Oana Andoni, pentru PROTV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Andoni a anunțat în august că este însărcinată cu al doilea copil

Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească.

Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume.

O așteptăm cu nerăbdare!, a spus Oana Andoni, imediat după ce s-a aflat că este însărcinată din nou.

Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica încă din anul 2006 și au împreună o fetiță de opt ani, Erica.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lucian Mîndruță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Raluca Pastramă, pusă la zid de Pepe: "Ai cerut copiii şi nu i-ai primit? Nu! Eşti invitata mea să îi iei de la şcoală şi să îi duci la antrenamente. De ce nu faci chestia asta?"

Au format vreodată un cuplu, Larisa Popa și Pescobar? Tânăra a spus cum stau lucrurile între ei, de fapt: „Ne cunoaștem de când eu aveam 18 ani, cam așa.”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies