Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui

Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui
Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui

Nu ţi-ai întâlnit, încă, jumătatea sau visezi la o mare iubire? Ai o relaţie, dar lucrurile au început să scârţâie? Vrei să consolidezi o relaţie (aproape) perfectă? Remediile şi regulile Feng Shui îţi pot veni în ajutor!

În Feng Shui, se spune că spaţiul în care trăim trebuie să fie încărcat de energie pozitivă. Iar aceasta depinde şi de culorile, obiectele decorative, aromele, plantele din încăperi sau de modul în care este ales şi aranjat mobilierul.

În plus, casa este considerată o prelungire a eu-lui personal, iar vibraţia ei ne influenţează destinul.

Dormitorul este foarte important pentru că aici ne petrecem aproape o tremie din viaţă! De energia din această încăpere depinde mult sănătatea noastră, dar depinde şi norocul în iubire.

Iată 9 reguli Feng Shui care, respectate, te pot ajuta să ai (mai mult) noroc în dragoste:

1. Uşa dormitorului trebuie să se deschidă complet

Iar asta înseamnă că trebuie să nu depozitezi, în spatele uşii, tot felul de obiecte. Dar ce faci dacă n-ai altă soluţie? Toate obiectele trebuie păstrate cât mai ”ordonat”, iar deasupra uşii poţi fixa o sferă faţetată de cristal.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

ALERTA METEO. ANUNŢ DEVASTATOR al METEOROLOGILOR. A început cea mai GREA IARNĂ din ultimii ani. TREBUIE să ne PREGĂTIM pentru tot ce-i mai RĂU

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies