OANA HANGANU: Horoscop special COMPLET de Luna Noua si Eclipsa de Soare!

OANA HANGANU: Horoscop special COMPLET de Luna Noua si Eclipsa de Soare!
OANA HANGANU: Horoscop special COMPLET de Luna Noua si Eclipsa de Soare!

Horoscop Oana Hanganu, special pentru Luna Noua si Eclipsa de Soare din 21 august 2017. Schimbari majore, secrete scoase la lumina, iubiri adevarate sau simple aventuri. Citeste previziunile pentru fiecare zodie!

Horoscopul zilei de 21 august 2017 este marcat de un eveniment exceptional: cea de a doua Luna Noua in zodia Leu, insotita de Eclipsa de Soare.

In 21 august, in zodia Leu se vor afla nu doar Soarele si Luna, ci si Marte (planeta Actiunii, Pasiunii si a Razboiului) si Capul Dragonului (unul dintte pilonii Axei Destinului).

Toate acestea pot provoca schimbari esentiale in viata si destinul  fiecaruia dintre noi.

E vorba de schimbari karmice, catre care ne indreapta Nodul Nord sau Capul Dragonului si pentru care primim ajutor de la Uranus, planeta aflata in zodia Berbec.

Uranus ne impinge de la spate sa facem schimbarile de care ne-am ferit sau de care ne-a fost frica, pe care le-am amanat sau evitat.

Un alt impuls ne trimite si planeta Saturn aflata in zodia Sagetator.

Aceasta ne cere sa facem totul cu  responsabilitate.

Astfel, Horoscopul special al zilei de 21 august este dominat de energia planetelor aflate in zodii de foc (Leu, Berbec si Sagetator).

Aceasta energie ne da si curajul, si vointa, si puterea de a ne schimba, in bine viata.

Află ce ne aduc Luna Noua si Eclipsa de Soare din 21 august 2017! Citeste horoscopul complet pentru fiecare zodie!

BERBEC

Pentru  Berbeci, Luna Noua si Eclipsa de Soare aduc schimbari in viata sentimentala si noroc in dragoste.

Berbecii singuri isi pot intalni sufletul-pereche sau, daca iubesc in taina pe cineva, fac primul pas si isi declara sentimentele.

Berbecii care au o relatie au parte de pasiune si actiune in cuplu, iar cei necasatoriti decid ca trebuie sa isi oficializeze relatia.

In acelasi timp, Eclipsa de Soare  ii ajute pe multi nativi Berbec sa demareze ori sa dezvte proiecte care le pun in valoare creativitatea.

TAUR

Pentru Tauri, Luna Noua si Eclipsa de Soare aduc schimbari in viata de familie.

Unii Tauri decid ca a sosit timpul sa se aseze la casa lor, altii isi doresc o familie mai numeroasa, iar altii isi fac planuri pentru locuinta perfecta.

Dar, pentru ca Mercur retrograd le afecteaza sectorul Iubirii din astrograma, s-ar putea ca unii Tauri sa se certe cu persoana iubita din cauza unei case, a unei rude sau din cauza bugetului insuficient pentru o noua locuinta.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 18 august: Doua zodii isi spun "adio" azi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies