Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”
Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Oana Ioniță a vorbit despre cum a ales să îi spună fiicei sale adevărul despre tatăl ei.

Oana Ioniță a povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, despre cum s-a pregătit aproape șase ani, împreună cu partenerul de viață, Florin, pentru a-și anunța fiica despre adevăratul ei tată. A încercat să găsească cel mai prielnic moment în care să-i spună, fără să fie stresată și să nu treacă prin momente încărcate, iar după ce a amânat ani la rând, anul trecut, pe data de 1 ianuarie, a ales să fie un nou început și i-a spus adevărul. 

“A fost o decizie pe care eu cu Florin am luat-o împreună de vreo 5-6 ani. (Nr. Ca și-a anunțat fiica despre adevăratul ei tata) Prietenii spuneau că cel mai bun mod în care poți să-i spui copilului că nu este tatăl ei este într-o vacanță, în care sunteți bine, în care vă relaxați, discutați foarte mult, nu într-un moment de stres, nu într-un moment foarte încărcat din viața ei.
A fost o decizie pe care trebuia să o luăm cu foarte mulți ani în urmă și de fiecare dată s-a întâmplat ceva și nu-i spuneam. “Hai să vorbim acum, nu acum, hai mâine.” Asta s-a derulat așa pe parcursul mai multor ani și am zis anul trecut, pe 1 ianuarie, să-i spun. A fost un nou început în care am hotărât să-i spun.”,
a povestit Oana Ioniță.

De ce se aștepta fiica ei ca Florin să nu îi fie tată

Citește și: Oana Ioniță, despre amprenta fostului soț în viața copilului. “Programul pe care îl are trebuie să fie cu acordul lui și în concordanță cu ce crede.”

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, peripeții pe aeroportul din Viena! Coregrafa a fost nevoită să doarmă împreună cu elevii săi în aeroport, după ce a pierdut zborul către Praga: „O să ne culcăm pe jos!”

În momentul în care Oana Ioniță i-a spus fiicei sale adevărul despre tatăl ei, aceasta a spus că se aștepta, deoarece a simțit de fiecare dată o iubire mai mare față de fratele ei, Maxim, însă mama ei a încercat să îi spună că este normal ca băieții să petreacă mai mult timp cu tații, iar fetele

cu mamele.  “Pe deoparte, ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin și cumva i-am explicat și ei: “mami, tu stai mai mult cu mine, cu bunica, noi avem timpul nostru. Și plus că băieții cu băieții, fetele cu fetele, am tot încercat eu să simulez o oarecare relație pe care am putea să o avem altfel.
Am încercat să-i spun de ce sau cum, așa a fost să fie. Cu toate că Florin a fost acolo, a încercat să fie un tată bun, dar poate nefiind tatăl de sânge. Am încercat să fim o familie, cu toții împreună. Nu pot să spun că a fost iubirea aceea față de Isabel, ci am simțit o iubire foarte mare pentru Maxim, altfel de apropiere, o altfel de energie și atunci lucrurile au mers de la sine, nu am cerut mai mult, a fost foarte bine cum a fost.
Faptul că acceptat-o pe Isabel când ne-am întâlnit, faptul că am avut o familie fericită și am fost bine până la un punct.”,
a mai spus Oana Ioniță.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies