Oana Ioniță, despre amprenta fostului soț în viața copilului. “Programul pe care îl are trebuie să fie cu acordul lui și în concordanță cu ce crede.”

Oana Ioniță, despre amprenta fostului soț în viața copilului. “Programul pe care îl are trebuie să fie cu acordul lui și în concordanță cu ce crede.”
Oana Ioniță, despre amprenta fostului soț în viața copilului. “Programul pe care îl are trebuie să fie cu acordul lui și în concordanță cu ce crede.”

Oana Ioniță a vorbit despre viața fiului ei, raportată la relația cu tatăl acestuia.

Oana Ioniță și partenerul ei de viață au ales să meargă pe drumuri separate, iar de când a făcut acest lucru, fosta asistenta TV a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul partener și despre cea existentă cu fiul lor. Spune că foarte multe activități ale copilului sunt ancorate de ceea ce își dorește, însă nu vede rău până la urmă, deoarece fiecare părinte trebuie să aibă o perspectivă asupra vieții copilului său.  Fosta asistentă TV a povestit totul în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici

“Îl simt cumva că până n-o să se detașeze de relația noastră și până nu o să-și clădească o viață, o să rămână ancorat în această relație pe care o am cu Max, relație de mama-copil, în care el poate să intervină permanent. Se spune că după o anumită perioadă, de 5, 10 ani în care cealaltă persoană își reclădește viața, cumva lucrurile se așează. Aștept să vină momentul acela.
Consider că este foarte atașat de Maxim și tot timpul și programul pe care-l are trebuie să fie cu acordul lui și în concordanță cu ce crede și ce gândește despre viața pe care trebuie să o aibă Maxim. Ceea ce nu este rău, pentru că fiecare părinte trebuie să își pună o perspectivă a vieții pe care trebuie să o aibă copilul lui și e bine să-ți faci o proiecție, dar atâta timp cât renunți de foarte mult ori la lucrurile personale și te ancorezi în viața pe care o are copilul, el nu mai are oportunitatea să-și creeze noi
oportunități, noi viziuni despre ceea ce ar considera el că ar trebui să facă.”
, a spus Oana Ioniță.

Oana Ioniță, despre comunicarea pe care o are în prezent cu fostul partener

Citește și: Oana Ioniță, despre ruptura dintre ea și fostul partener de viață. Ce a făcut-o pe aceasta să se îndepărteze. “Nu m-a susținut și mi-a spus că nu e de acord cu asta.”

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său: „Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește.”

Cu toate acestea, este de părere că unui copil trebuie să-i fie acordată libertatea de care are nevoie, fără a fi condiționată de experiența unuia dintre ei.

Vorbesc prin mesaje legat de programul de vacanță al copilului, deoarece și-a dat seama că toate aceste discuții la telefon iau amploare și nu-și dorește să mai revină asupra lucrurilor din trecut.  “Trebuie să-i oferi și libertatea pe care și-o dorește. Dar nu acea libertate care este condiționată de experiența celuilalt părinte, de ce își dorește celălalt părinte. Lucrurile astea se văd destul de ușor. Vorbim prin mesaje legat de programul de vacanță al copilului.
Mi-am dat seama după un an de discuție că cel mai bine e să discutăm tot mai puțin și prin mesaje, pentru că atunci când discutăm telefonic, începe să ia amploare toată situația de la care am pornit, toate nostalgiile revin și nu are rost. Trebuie să discutăm concret despre lucrurile din prezent.”
, a mai povestit Oana Ioniță.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Ioniță, cerută în căsătorie de Liviu Vârciu, în timp ce era dansatoare în Ibiza: “M-a cerut în căsătorie. S-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies