Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”
Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Oana Ioniță a povestit despre experiența pe care a avut-o în Ibiza, alături de dansatoarele cu care a fost plecată.

Oana Ioniță, fosta asistentă TV și profesoară de dans în prezent, a povestit, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, cum a fost experiența din Ibiza în cu care a mers să danseze, alături de un grup de românce, dar și ce nume mari de la Hollywood a reușit să întâlnească.  „A fost foarte frumos. (Nr. In Ibiza). Cred că au fost cei mai frumoși ani din viața mea pentru că insula e superbă, apa curată, iahtul, toată lumea vine de la Hollywood, de peste tot, se adună acolo, oamenii pe care i-am cunoscut, Brad Pitt, Enrique

Iglesias. Nu aveam cum să-l cunosc pe Brad Pitt la București, să trec pe Bulevardul Magheru să mă întâlnesc cu el. Acolo putea să vină să mănânce cu prietenii, nu se simt vedete. Sunt și alte multe staruri care fac același lucru. Și cumva m-am simțit de foarte multe ori pe picior de egalitate pentru că făceam o poză cu ei, ne chema să stau cu ei, să bem ceva: „ce drăguțe sunteți.”
Eram cu toată gașca de românce, inclusiv cu Adelina Pestrițu. Ea acolo a început și am fost cele mai bune prietene o perioadă. De ce spun că viața de acolo a fost minunată? Pentru că toată lumea vine pe insula aceea să se distreze.”,
a povestit Oana Ioniță.

Cum arătau zilele de evenimente pentru Oana Ioniță

Citește și: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Oana Ioniță
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Oana Ioniță, peripeții pe aeroportul din Viena! Coregrafa a fost nevoită să doarmă împreună cu elevii săi în aeroport, după ce a pierdut zborul către Praga: „O să ne culcăm pe jos!”

Oana Ioniță a mai povestiți inclusiv cum ea era cea care făcea și munca de șofer, astfel că ajungea de fiecare dată la programul stabilit și era cunoscută pentru profesionalismul de care dădea dovadă.

Nu avea nicio zi liberă, deoarece își dorea să facă bani și să se și distreze, totodată, iar când ajungea în țară, de a doua zi începea munca la emisiunea unde era asistentă.  „De fiecare dată mi-am făcut treaba foarte bine, coregrafie, mă ocupam și de partea de șoferie, conduceam tot grupul de români cu care mergeam în fiecare an. Plecam seara la program, dimineață ne întorceam.
De aceea am fost și respectată. Oamenii de acolo mă știau Daniela, mă știau drept profesionistă. Nu întârziem la program, nu lipseam, nu avem zile libere pentru că voiam să fac bani, îmi doream foarte mult să vin acasă la sfârșitul sejurului și să încep aici la emisiune. Pe lângă faptul că era distractiv, făceam și bani, îmi plăcea ceea ce făceam, dansam cum voiam eu și aplicam toate stilurile de dans pe melodiile marilor DJ de la momentul respectiv.
Și erau foarte apreciată în rândul tuturor. Nu beam, nu fumam.”,
a mai spus Oana Ioniță.

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Oana Ioniță, confesiuni dureroase despre perioada în care nu își putea vedea fiul și nu știa unde locuiește. “El a simțit-o ca pe un abandon.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies