Oana Ioniță vorbește despre relația sa cu Adelina Pestrițu: „Am fost la nunta ei și am dansat cu fetițele!”

Oana Ioniță vorbește despre relația sa cu Adelina Pestrițu: „Am fost la nunta ei și am dansat cu fetițele!”
Oana Ioniță vorbește despre relația sa cu Adelina Pestrițu: „Am fost la nunta ei și am dansat cu fetițele!”

Cele două vedete de televiziune au avut o relație extrem de apropiată.

Oana Ioniță și Adelina Pestrițu sunt două figuri publice din România, cunoscute în principal pentru activitatea lor în televiziune și showbiz. De-a lungul timpului, cele două vedete au fost văzute împreună la evenimente publice și au împărtășit momente importante din viețile lor pe rețelele sociale. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, viața de familie a intervenit atât în cazul Oanei Ioniță, cât și în cazul Adelinei Pestrițu.

Astfel, prioritățile s-au schimbat, iar fiecare a încercat să își găsească drumul în viață.

Cele două vedete nu prea au mai fost văzute împreună în ultimul timp, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva între ele două a existat un conflict.

Invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, coregrafa a vorbit despre legătura sa cu Adelina Pestrițu și despre relația lor de prietenie și cum a evoluat aceasta de-a lungul timpului.

Oana Ioniță continuă să păstreze legătura cu Adelina Pestrițu

Citește și: Oana Ioniță vorbește deschis despre perioada în care a fost nevoită să găsească o soluție pentru a discuta cu fiul său: „Trebuie să ai foarte multă răbdare. Era doar împotriva mea.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Ioniță vorbește despre relația sa cu Adelina Pestrițu
Oana Ioniță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ioniță, despre cele 6 luni în care nu și-a văzut fiul. Cum încearcă fosta asistentă TV să își țină copilul aproape? „Am încercat să caut soluții pentru a-l aduce aproape de mine!”

Chiar dacă a trecut prin momente dificile din viață, se pare că Oana Ioniță nu a uitat de legătura cu prietenii vechi.

Astfel, coregrafa a declarat că încă păstrează legătura cu Adelina Pestrițu. Mai mult decât atât, Oana Ioniță a fost chiar invitată să danseze alături de copiii săi de la școala de dans la nunta Adelinei cu Virgil Șteblea.

Mai vorbesc cu ea. Am fost și la nunta ei și am dansat cu fetițele. A fost și Isabel și a dansat la nunta ei, când s-a căsătorit.

Mai vorbim. Găsisem zilele trecute parfumul în mașină de la nunta ei. I-am făcut poză și mi-a zis să îl folosesc. Nu cred că îl folosesc, pentru că eu îl țin amintire, de la nunta ei. Isabel este fană, se uită, chiar o urmărește pe Adelina. Da, cu ea mai vorbesc. Și cu fetele care au fost, le urmăresc, văd fiecare pe unde e, prin Valencia, Madrid. Au o viață foarte frumoasă și fac lucruri foarte frumoase .”, a povestit vedeta.
 

Oana Ioniță vorbește despre relația sa cu Adelina Pestrițu
 Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum a arătat copilăria lui Mugur Mihăescu? „Când îngheța balta, patinam pe baltă și mă duceam la derdeluș pe baltă. Se făcea carte. Aveam grădină zoologică! Era ulița plină de copii.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies