Oana Lis a descoperit că are un frate secret: „Toată viața am stat cu teama să nu mă duc la vreun date tocmai cu el”

Oana Lis despre fratele său
Oana Lis are un frate

Soția lui Viorel Lis a descoperit întâmplător că mai are un frate, dintr-o relație anterioară a tatălui său.

Oana Lis este în stare de șoc. Soția lui Viorel Lis a făcut o descoperire uimitoare în timp ce se afla pe o rețea de socializare. Vedeta a decis să le spună tuturor ce a aflat.

Oana Lis știa că mai are un frate mai mare, însă nu a știut niciodată unde este și cu ce se ocupă, însă acum a descoperit mai multe lucruri despre el, pe o rețea de socializare.

Citeste si: Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Au dezvăluit și sexul: „O să fiu mămica lui!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Hai să vă zic un secret! Eu am un frate pe care nu l-am văzut niciodată, doar auzisem de existența lui și l-am găsit pe Facebook.

Ce minune Facebook-ul ăsta. Voi cum ați proceda în situația asta? Păcar că nu mai există emisiunea Surprize-Surprize care intermedia. Vorbesc foarte serios. E un frate mai mare dintr-o altă relație. Pe care nu l-am văzut niciodată. Chiar toată viața am stat cu teama să nu mă duc la vreun date tocmai cu frate-miu. Cred că și de-aia inconștient l-am ales pe Viorel, că el sigur nu era”, a scris Oana Lis pe contul său de socializare.

Oana Lis
Oana Lis, descoperire despre fratele său[Sursa foto: Facebook]

Vestea i-a luat prin surprindere pe prietenii săi virtuali, care au început să îi dea sfaturi. Cei mai mulți i-au sugerat să îl contacteze pe fratele său și să încerce să recupereze toți anii pe care i-au pierdut. Au mai fost și alți prieteni care nu au crezut această poveste.

Citeste si: Oana Lis s-a schimbat total! „Am investit 20.000 de Euro în educația mea”

Oana Lis mai are un frate mai mic, cu care nu mai păstrează legătura

De-a lungul anilor, Oana Lis a dezvăluit că a avut multe probleme în familie. Mama sa a murit, iar Oana Lis și fratele său mai mic au fost crescuți de către bunica lor. Cu tatăl său, Oana nu a avut o relație prea bună, iar la un moment dat soția lui Viorel Lis a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare din copilăria sa.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Veste șoc în showbiz! Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Iată cum a fost posibil acest lucru

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies