Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Au dezvăluit și sexul: „O să fiu mămica lui!”

oana-si-viorel-lis-parinti
oana-si-viorel-lis-parinti

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți! Soția fostului edil a făcut marele anunț, dezvăluind (printre rânduri) și sexul copilului.

Oana și Viorel Lis vor deveni părinți! În ciuda vârstei înaintate a fostului Edil al Capitalei, Viorel Lis (are 76 de ani), Oana Lis, soția acestuia, a anunțat că urmează să aibă un copil! Dacă Viorel Lis are doi copii din căsătoriile anterioare, Oana Lis își dorește cu ardoare să devină mămică pentru prima dată.

Citeste si: Oana Lis s-a schimbat total! „Am investit 20.000 de Euro în educația mea”

oana-si-viorel-lis-parinti
oana-si-viorel-lis-parinti

Oana Lis este entuziasmată peste măsură de când a decis, împreună cu Viorel Lis- fostul primar al Bucureștiului, să devină părinți, în ciuda vârstei bărbatului. Chiar dacă în trecut Oana s-a gândit la varianta fertilizării in-vitro, pentru că medicina este din ce în ce mai avansată, cei doi soți au ajuns la concluzia că adopția ar fi, cu adevărat, cea mai bună variantă!

Oana și Viorel Lis vor fi părinți! Interviu emoționant despre adopția copilului

Cei doi au înaintat deja dosarul de adopție, dar, din păcate, pandemia de coronavirus le-a cam dat planurile peste cap, pentru că Viorel Lis este destul de înantat în vârstă și, aflându-se în categoriile de risc, nu a putut părăsi domiciliul pentru a continua procesul de adopție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Oana și Viorel Lis, la un pas de tragedie. Dacă nu ar fi descoperit la timp... „Era să sărim în aer”

oana-si-viorel-lis-parinti
oana-si-viorel-lis-parinti

“Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție.

Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui,” a mărturisit Oana Lis, soția faimosului Viorel Lis, fost primar al Bucureștiului.

oana-si-viorel-lis-parinti
oana-si-viorel-lis-parinti

Mai mult decât atât, Viorel este fericit peste măsură, motiv pentru care a luat câteva decizii în legătură cu viitorul lor copil, decizii care au impresionat-o pe Oana Lis peste măsură.

“M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul,” a mai spus veeta, după ce a mărturisit că ea, Oana și Viorel Lis vor fi părinți.

Citeste si: Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Dezvăluiri incredibile făcute de vedetă



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Brooklyn Beckham s-a logodit! Se căsătorește cu Nicola Peltz

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies