Oana Lis, manipulată de către tatăl său! „Tatăl meu, când a auzit că vreau să mă angajez și și-a dat seama că mă pierde din manipulare, nu voia să îmi dea voie să mă angajez!”

Oana Lis, manipulată de către tatăl său! „Tatăl meu, când a auzit că vreau să mă angajez și și-a dat seama că mă pierde din manipulare, nu voia să îmi dea voie să mă angajez!”
Oana Lis, manipulată de către tatăl său! „Tatăl meu, când a auzit că vreau să mă angajez și și-a dat seama că mă pierde din manipulare, nu voia să îmi dea voie să mă angajez!”

Vedeta a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Oana Lis a fost invitată în cadrul podcastului „Povești de Film, cu Mara Bănică”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Oana Lis, despre greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul timpului

Citește și: Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca. Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

Oana Lis, manipulată de către tatăl său!
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre momentul în care Viorel Lis se va stinge din viață: „Lumea crede că de abia aștept să moară ca să mă distrez. Dacă moare Viorel, mor și eu.”

Vedeta a povestit cum, la vârsta de 18 ani, a vrut să se angajeze.

Deși era majoră, tatăl său a început să o manipuleze, astfel încât să nu ia această decizie. Cu toate acestea, Oana Lis a reușit să își câștige singură pâinea și să scape de sub tutela familiei sale manipulatoare.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Tatăl meu, când a auzit că vreau să mă angajez și și-a dat seama că mă pierde din manipulare, nu voia să îmi dea voie să mă angajez. El mai trimitea bani la mătușa mea, eu stăteam la mătușa mea și ea nu știa nimic din ce se întâmplase între noi și atunci o domina și pe ea. Când te face cineva cu capul, te poate manipula indiferent ce vârstă ai.

Atunci mi-a venit o idee și i-am spus că dacă mă angajez, o să le dau toți banii lor, dar eu voiam doar să mă angajez. Voiam să scap de sub puterea lui, pentru că el în continuare lucra în străinătate și trimitea bani, cadouri, voia să mă manipuleze pe partea asta. Un psihopat știe cum să manipuleze o femeie. Și mătușa mea se purta urât cu mine. Eram dominată de ei.
Atunci am zis că trebuie să fac schimbarea asta, trebuie să fac ceva și să scap de ei cumva. La un moment dat, eram atât de mulți în casă încât nu mai aveam unde să dorm. Erau două camere și era mătușa mea, unchiul meu, fratele meu mic. La un moment dat a venit și tatăl nașului meu, care era în vârstă. Eu dormeam pe un fotoliu pat, pe care trebuia să îl pun seara.
Era și ăla rupt și puneam niște cărți dedesubt. Toate astea ca să stau în București, să pot să îmi termin liceul. Dacă aș fi avut niște părinți care să mă susțină, la cât de mult mi-a plăcut școala și să citesc, să învăț. Eu nu am avut meditații și chiar și traumatizată, am luat bacul, am mers mai departe.
”, a povestit soția lui Viorel Lis.

Oana Lis, manipulată de către tatăl său!
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Saveta Bogdan și-a făcut cavou în orașul natal! Cât a plătit artista pentru locul său de veci? „Am cavou făcut la Sângeorz Băi de acum 18 ani. Mi-am pus numele și poza, tot.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies