Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță. Cum arată actrița însărcinată

Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță. Cum arată actrița însărcinată
Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță. Cum arată actrița însărcinată

Oana Moșneagu este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din țara noastră, iar i de-a lungul carierei sale vedeta a reușit să adune o mulțime de fani care o susțin la fiecare pas. De asemenea, actrița este mereu în contact cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, unde își ține fanii la curent cu aproape tot ce se întâmplă în viața ei, împărtășind cu ei momente bune, dar și cele rele.

Recent, Oana Moşneagu le-a oferit fanilor şansa de a-şi exprima curiozitatea faţă de ea, iar unul dintre internauții mai curajoși i-a adresat actriței o întrebare legată de o presupusă sarcină care circulă în public de ceva vreme. Ei bine, și bruneta a răspuns fără ezitare, lămurind astfel întreaga situație.

Citește și: Oana Moșneagu, surpriză de ziua ei de nume. Actrița a trăit emoții intense

Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță

Vedeta a explicat că nu este adevărat, dar poate spune că a jucat rolul unei femei însărcinate de multe ori prin prisma meseriei pe care o are, dar niciodată în viața reală. În acest fel, Oana Moşneagu şi-a bucurat cu adevărat fanii, postând o serie de poze cu „burtica la vedere” din perioada în care presta astfel de roluri.

„Am auzit de pe mai multe site-uri că cică ai fi gravidă. E adevărat?”, a întrebat fanul actriței.

„A fost adevărat. Într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru, într-un episod dintr-un serial, într-un lung-metraj”, a fost răspunsul Oanei Moșneagu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce imagini au postat Vlad Gherman și Oana Moșneagu de Crăciun. Cei doi s-au pregătit intens pentru sărbători

Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță
Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță[Sursa foto: Instagram]

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se gândesc să întemeieze o familie

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o poveste dragoste ca în filme, iar cei doi sunt în culmea fericirii, în momentul în care sunt unul lângă celălalt.

În urmă cu puțin timp, Vlad Gherman le-a făcut o bucurie foarte mare fanilor săi, deoarece a făcut o serie de declarații ce le-a adus zâmbetul pe buze celor care îl urmăresc, atât pe el, cât și pe Oana Moșneagu, anunțând că își doresc să își întemeieze o familie.

„Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32. Nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie”, a declarat Vlad Gherman  pentru Unica.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt foarte fericiți împreună și au planuri foarte mari de viitor.

Aceștia se iubesc foarte mult și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță
Oana Moșneagu, cu burtica de graviduță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată. Actrița are 44 de ani și un ten impecabil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

„Nu există iertare pentru asta.” Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies