VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”

VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre tradițiile pe care le-a respectat în prima căsnicie. Ce anume nu făcea niciodată în post? „Eu am continuat această tradiție.”

Oana Niculescu Mizil a vorbit despre tradițiile pe care le-a respectat de fiecare dată în relația cu primul soț.

Oana Niculescu Mizil, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre tradițiile pe care le-a respectat de fiecare dată în prima căsnicie, deoarece soțul ei era extrem de credincios. În perioadele de post, pe lângă respectarea culinară, aceștia nu aveau niciun fel de atingere sau de relație intimă, iar toată acea perioadă era dedicată rugăciunii și curățeniei trupești și sufletești. Femeia de afaceri spune că a continuat această tradiție și în următoarea relație, iar toți cei din casă știau că ea respectă cu sfințenie perioadele de post, mai ales cel al Paștelui.

Fiica ei a venit pe lume printr-o fertilizare in vitro, făcută în data de 25 decembrie, după o perioadă de multă rugăciune.  “Primul soț era extrem de credincios și postul Paștelui, mai mult decât cel al Crăciunului, era sfânt pentru noi. 50 de zile fără atingeri, fără nimic drăgălășenii, respectam și partea culinară exact așa cum trebuie și fără să avem relație între noi. I-am respectat decizia de fiecare dată și, într-adevăr, și eu.
Pentru că eram mai mult în rugăciune, mai multă curățenie trupească, sufletească. Eu am continuat această tradiție și ulterior cu Marian. Toți în casă știau că de Paște eu țineam acest post. Maria a venit pentru fertilizare in vitro, implantată în data de 25 decembrie și m-am rugat foarte mult la Sfânta Fecioară și mi-a dat-o, de Bobotează am aflat că sunt gravidă.”
, a spus Oana Mizil.

Oana Niculescu Mizil nu a mai avut o altă relație după despărțire

Citește și: VIDEO I-a lipsit vreodată ceva Oanei Niculescu Mizil? Ce spune femeia de afaceri despre copilăria ei. „De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei.”

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Femeia de afaceri a mai spus că de când s-a despărțit de fostul ei partener, de trei ani, nu a mai vrut pe altcineva în viața ei și este bine așa cum este acum. Este de părere că un om poate să ducă atât cât îi dă Dumnezeu, iar aceasta spune despre ea că este puternică și că acum își dedică timpul pentru fiica ei. 

“De când m-am despărțit de Marian, de trei ani, eu nu am mai vrut pe nimeni altcineva în viața mea. Sunt bine așa cum sunt. Un om rezistă și se spune că Dumnezeu îți dă dacă poți să aduci. Sunt un om puternic, o femeie puternică, îmi cresc copilul acum, îmi cresc fetița.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO Care era visul lui Marian Capeț în adolescență. Ce profesie și-ar fi dorit să urmeze. “Mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața, că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies