Oana Pellea, declarații despre cum este să fie pentru unele persoanele doar fiica lui Amza Pellea: “Nu o să ajungi niciodată ca tatăl tău.”

Oana Pellea, declarații despre cum este să fie pentru unele persoanele doar fiica lui Amza Pellea: “Nu o să ajungi niciodată ca tatăl tău.”
Oana Pellea, declarații despre cum este să fie pentru unele persoanele doar fiica lui Amza Pellea: “Nu o să ajungi niciodată ca tatăl tău.”

Oana Pellea a vorbit despre comparațiile dintre ea și tatăl său, regretatul actor, și cum reușește să facă față lucrurilor rele pe care le aude despre ea.

Oana Pellea, cunoscuta și îndrăgita actriță, fiica lui Amza Pellea, are o carieră strălucită în lumea teatrului și bucură de fiecare dată oamenii cu prezența ei pe scenă. Invitată în cadrul emisiunii difuzată de TVR Online, actrița a vorbit, în urmă cu șapte luni, despre anumite provocări din viața ei artistică, mai ales când pentru unii rămâne doar fiica lui Amza Pellea. A primit de multe ori mesaje răutăcioase cum că datorită tatălui ei a ajuns în teatru, însă mărturisește că de fiecare dată a ales doar partea frumoasă și bună a lucrurilor pentru a-și

păstra energia. 

“Foarte mulți oameni care vor să mă jignească pe mesagerie, îmi spun: “Nu o să ajungi niciodată ca tatăl tău, dacă nu era el, nu intrai, nici nu aveai dreptul să mături acolo pe la teatru.” Faptul că eu aleg, din tot ceea ce mi se întâmplă, partea frumoasă, partea generoasă, partea bună, pentru că acolo vreau să-mi trimit energia și atenția, nu să devenim realitatea căruia îi acordăm atenția.

Asta nu înseamnă că nu sunt conștientă sau nu sunt atinsă de mocirlă, asta e viața. Sunt oameni așa, și oameni așa. Fiecare are dreptul  să jignească sau să gândească. Bineînțeles că unii oameni gândesc așa.”, a spus Oana Pellea.

Ce le transmite Oana Pellea celor care o judecă fără să o vadă pe scenă

Citește și: Oana Pellea, declarații emoționante despre părinții săi: „Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor. Când a plecat mi-a promis că de fiecare dată când voi avea spectacol va fi în sală.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Oana Pellea
Oana Pellea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul” Casa memorială „Amza Pellea” din Băilești a fost închisă

Îndrăgita actriță a mai spus că nu are cum să schimbe gândirea celorlalți, dar asta nici nu înseamnă că nu este atinsă de anumite lucruri, însă îi poate invita pe oameni la teatru pentru a fi judecată după ceea ce văd pe scenă.

Este fericită, cu toate acestea, că numele tatălui ei a rămas și va rămâne mult timp de acum înainte în lumea teatrului. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

“Eu nu le pot modifica gândirea. Eu pot doar să-i invit la teatru, să mă vadă și după aceea să mă judece pentru că suntem pe scenă și trebuie să fim supuși la judecata oamenilor, să vorbești în cunoștință de cauză. Dar nu mă mai dor chestiile astea și ceea ce mă bucură cel mai tare e faptul că el trăiește și va trăi și după ce eu nu voi mai fi.

Sunt foarte puțini oameni care reușesc să trăiască în iubirea oamenilor rămași pe pământ după dispariție, ori el e adorat și astăzi, după 40 de ani de când nu mai e.”, a mai mărturisit aceasta.

Oana Pellea
Oana Pellea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Pellea, declarații emoționante despre părinții săi: „Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor. Când a plecat mi-a promis că de fiecare dată când voi avea spectacol va fi în sală!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies