Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit! Cum a făcut anunțul cel mare

Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!
Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!

Oana Radu, concurenta de temut de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu iubitul său, Cătălin Dobrescu.

Oana Radu, o concurentă extraordinară la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț pe Instagram. Iubitul său, Cătălin Dobrescu, a cerut-o în căsătorie, iar frumoasa blondă a acceptat. De asemenea, aceasta a postat și o fotografie cu superbul inel de logodnă, bine meritat și mult așteptat, alături de descrierea „DA pentru toată viața cu tine, Cătălin dobrescu! Te iubesc!”. După ce a trecut prin cliep grele, pe parcursul anului trecut, Oana Radu pare că și-a găsit liniștea alături de antrenorul său de fitness, care acum urmează să îi devină soț, după ce a cerut-o în căsătorie.

Mai mult decât atât, focoasa blondă a povestit că a văzut acel inel cu aproximativ o lună în urmă, în orașul său natal și că atunci povestea că dacă va fi vreodată cerută în căsătorie, acesta este inelul pe care și l-ar dori. Iubitul și totodată antrenorul său de fitness a fost foarte atent la aceste detalii, iar aseară, în secțiunea story de pe Instagram, Oana Radu anunța că este adăvărat- visul său s-a materializat și a fost cerută în căsătorie cu inelul mult dorit.

Așadar, în viață, nimic nu este la întâmplare. Casă de Piatră Oana Radu și Cătălin Dobrescu!

Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!
Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!

Citeste si: Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Oana Radu a trăit clipe groaznice. Fostul său iubit s-a stins din viață

La câteva luni după ce și-a pierdut iubitul care a fost incendiat în scara blocului în care locuia mama lui, Oana Radu a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat în ultimul an de relație.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!
Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!

Alin a pierit în luna septembrie, la o lună după ce a fost incendiat, iar Oana Radu a deschis un subiect extrem de dureros pentru ea. Artista susține că nu mai era cu Alin de mai bine de un an dinainte de accident. Deși locuiau împreună, cei doi nu mai formau un cuplu, dar a făcut tot posibilul să îl salveze.

Citeste si: Oana Radu, propunere de nerefuzat pentru Raluca Bădulescu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Oana Radu, participantă la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cine este Cătălin Dobrescu?

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au pășit împreună în platoul Teo Show, unde au vorbit în premieră despre relația lor și mai ales despre motivația care i-a adus împreună: sportul.

Oana Radu a povestit că după moartea fostului ei iubit a vrut să își schimbe total viața și l-a contactat pe Cătălin pentru a începe antrenamentele sportive cu el. Pentru că au ajuns să petreacă din ce în ce mai mult timp cei doi au decis să își întemeieze o relație, conform wowbiz.ro.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!
Oana Radu, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a logodit!

„La sfârșit de septembrie i-am scris lui Cătălin și i-am spus că vreau să îmi schimb viața. Voiam să dau un reset. Eu pe Cătălin îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el. El e un tip foarte dificil în sensul de foarte organizat”, a spus Oana Radu.

Citeste si: Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Oana Radu, declaraţii cutremurătoare despre iubitul care s-a stins! ”Nu mai aveam sentimente”!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies