Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”

Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”
Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”

Oana Radu a vorbit despre perioada alături de fostul ei soț.

Oana Radu și fostul ei soț au ales să meargă pe drumuri separate, însă de foarte multe ori viața lor nu a fost fericită nici în momentul în care ea se află într-o relație, doar că cei din jur nu au avut ocazia să vadă asta, deoarece a ținut totul departe de lumina reflectoarelor. Invitată  în cadrul podcastului realizat de Teo trandafir, Oana Radu a povestit de ce anume a fost atrasă de un bărbat care îi controla viața, acest lucru venind dintr-o lipsă pe care avut-o în copilărie, iar fostul soț era acela care o verifica la

orice pas și îi atrăgea atenția până și la felul în care își interpretează piesele pe scenă.  „El era autoritar cu orice făceam eu, cu orice lucru din viața mea trebuia să dețină controlul. Poate de asta m-a și atras și am găsit o soluție bună, pentru că mi-a lipsit autoritatea. Mama și bunica făceau tot ce am vrut eu, toți. Dacă îi puneam la 3 noaptea să stea într-un picior, săracii stăteau.
Ei, ca să mă vadă fericită, dansau ursul la circ pentru Oana. Lucru care nu mi-a făcut neapărat bine, pentru că trebuie să trăim și într-o disciplină. Am fost foarte băiețoasă toată viața pentru că am trebuit să fac chestii pe care trebuia să le facă un tată și de asta l-am îmbrățișat pe el ca fiind soluția vieții mele. Pentru că îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc, cum mă îmbrac, cum cânt, orice.
Pentru el era greșit, dar în cazul tuturor.”,
a spus Oana Radu.

Momentul în care Oana Radu a ales să pună capăt mariajului

Citește și: Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Oana Radu, adevărul despre divorțul de Cătălin Dobrescu! Artista a spus de abia acum prin ce a trecut în timpul căsniciei: „Dormeam pe unde apucam. A zis că o să ne bată pe amândouă.”

Artista a povestit și despre alegerea care i-a dat bătăi de cap multă vreme, cea de a pune capăt relației în care se afla. 

“Lucrurile s-au întâmplat așa. Am hotărât să ne despărțim, eu am hotărât pentru că într-o zi mi-am recăpătat puterea după o situație urâtă. De obicei, dacă ne certam, el mă amenința că pleacă la Craiova și eu îl imploram să nu plece, cam așa se întâmpla. În ziua aia, prima dată în viața mea, am avut puterea, deși eram plânsă, răvășită toată, să îi zic „să mai vii când te chem eu.”
Și bineînțeles că fericit a plecat și o săptămână, două nu am vorbit deloc, până a început să mă caute. „De ce nu m-ai sunat, cu cine ai fost?” Am zis că nu mai vreau să am nicio treabă cu el și să vină acasă să vorbim. Inițial a zis că el e bărbat și că nu are nevoie de nimic, să rămân eu cu tot.”,
a mai povestit Oana Radu.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Oana Radu și fostul soț
Oana Radu și fostul soț[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Oana Radu, adevăratul motiv pentru care nu s-ar mai împăca niciodată cu fostul soț: „Nu a fost vorba despre infidelitate! Lucrurile care s-au întâmplat după au fost absolut oribile.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies