Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”
Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Oana Radu a vorbit despre divorțul prin care a trecut recent.

Oana Radu a trecut prin momente grele în momentul în care s-a hotărât să meargă pe drumuri separate cu fostul ei soț, însă aceasta găsit într-un final putere să facă cea mai bună alegere pentru ea.

Cum a hotărât Oana Radu să divorțeze

Citește și: Oana Radu, mesaj către haterii care o jignesc pe rețelele de socializare. „Cum se face că voi sunteți cei mai urâți?”

Oana Radu și fostul soț
Oana Radu și fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Oana Radu, despre banii împărțiți în timpul mariajului cu Cătălin Dobrescu, după ce acesta a renunțat la locul său de muncă. „A calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani, logic”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artista a povestit despre momentul în care a prins curaj să se despartă de fostul ei soț și cum arătau certurile la ea în familie până

să ia această decizie. După o discuție mai aprinsă între cei doi, aceasta a hotărât să pună punct relației și a găsit puterea să vorbească despre acest lucru.  „A început să facă tot felul de răutăți. Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele de la un ceas pe care eu îl cumpărasem de la el, fiind soția lui. Am cumpărat de la el un ceas că era supărat că tot îi purtam ceasul.
Mi-a dispărut certificatul de autenticitate și încă un certificat cu care acesta venea. Eu i-am plătit ceasul. Nu aveam cum să schimb cheia că noi eram amândoi proprietarii apartamentului. El a hotărât că o să plece la Craiova. Oamenii sunt interesați. Lucrurile s-au întâmplat așa. Am hotărât să ne despărțim, eu am hotărât pentru că într-o zi mi-am recăpătat puterea după o situație urâtă. De obicei, dacă ne certam, el mă amenința că pleacă la Craiova și eu îl imploram să nu plece, cam așa se întâmpla.
În ziua aia, prima dată în viața mea, am avut puterea, deși eram plânsă, răvășită toată, să îi zic „să mai vii când te chem eu.” Și bineînețes că fericit a plecat și o săptămână, două nu am vorbit deloc, până a început să mă caute. „De ce nu m-ai sunat, cu cine ai fost?” Am zis că nu mai vreau să am nicio treabă cu el și să vină acasă să vorbim.
Inițial a zis că el e bărbat și că nu are nevoie de nimic, să rămân eu cu tot.”,
a povestit Oana Radu.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce trebuie să îi dea Oana Radu o sumă de bani fostului soț

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Oana Radu a mai povestit și motivul pentru care este nevoită acum să-i ofere o sumă de bani fostului ei soț, deoarece apartamentul în care locuiau era trecut în acte pe numele amândurora.  „Noi aveam împreună un apartament și o mașină de concerte.

I-am zis că nu mi se pare normal, să vină acasă să vorbim, să ne despărțim frumos, nici să plece fără nimic. Nu contează că noi nu am avut nicio sursă de venit, în perioada căsniciei a fost soțul meu, a fost lângă mine, să vedem cum o dregem acum la final și să nu ne dușmănim. A venit înapoi și a zis că el, de fapt, nu mai pleacă, că vrea să rămână acolo și să ne împăcăm, ca într-un final a acceptat, după a zis iar că pleacă și a cerut o sumă de bani. L-am întrebat ce sumă l-ar mulțumi, a zis suma, am zis „ok, o să ți-i dau în doi ani”, foarte drăguț, foarte amabil, după care tot insista să ne împăcăm, eu nu am mai vrut să ne împăcăm, iar timpul de răgaz pentru datorie tot scădea din zi în zi. Și a scăzut la 6 luni. Nu am vrut să vând apartamentul acela pentru că eu am muncit foarte mult pentru el, am stat toată viața în chirie.”, a mai spus Oana Radu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Radu, adevărul despre divorțul de Cătălin Dobrescu! Artista a spus de abia acum prin ce a trecut în timpul căsniciei: „Dormeam pe unde apucam. A zis că o să ne bată pe amândouă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies