Oana Radu, jignită ca la ușa cortului de iubitul ei! „M-a făcut grasă, obeză...”

oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată
oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată

Oana Radu a fost jignită în mijlocul străzii de iubitul ei, dar s-a mobilizat și a dat jos 65 de kilograme. Toți oamenii au luat parte la acest circ!

Oana Radu este una dintre vedetele autohtone care nu au avut o viață roz, așa cum mulți s-ar aștepta. Din cauza imaginii, faima a costat-o liniștea sufletească, pentru că, de-a lungul timpului, oamenii s-au luat de artistă, din cauza kilogramelor pe care le avea în plus.

Citeste si: Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

Nici persoanele dragi din viața ei nu fac excepție de la regulă, pentru că Oana Radu a povestit cum a fost jignită, în plină stradă, ca la ușa cortului, de iubitul ei. Acesta i-a adus numai atribute care nu-i fac cinste solistei, dar s-a mobilizat și a reușit să dea jos 65 de kilograme.

oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată
oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Radu a fost motivată de suferință. După jignirile adresate de un iubt de-al ei, a reușit să slăbească 65 de kilograme

Oana Radu a povestit că a fost motivată de un băiat, despre care a lăsat să se înțeleagă că a avut un loc important în sufletul ei. După ce s-a oferit să o ajute să slăbească, tânărul i-a adresat jigniri crunte, în plină stradă, iar trecătorii asistau la tot acest circ.

A ajuns să o facă grasă, obeză, și i-a spus clar că frumusețea nu o ajută, din cauza greutății pe care o are.

Citeste si: Oana Radu, speriata de coronavirus: "Nici macar mancare nu ne comandam"

oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată
oana radu, jignită, iubitul ei, circ, motivată

“M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.

Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu ‘îmi iubesc corpul.

Mă plac așa cum sunt’. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă stă bine orice,” a mărturisit Oana Radu.

Citeste si: Noi acuzații în scandalul dintre Oana Radu și Bianca Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. ”O să discutăm legal!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca Rus a făcut anunțul! Cum îi „v-a” chema pe copiii artistei?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies