Oana Roman a explicat de ce a ales să o ducă pe Isa la un muzeu, în detrimentul unui parc de distracții! „Da, într-adevăr, ceva rău.”

Oana Roman a explicat de ce a ales să o ducă pe Isa la un muzeu, în detrimentul unui parc de distracții! „Da, într-adevăr, ceva rău.”
Oana Roman a explicat de ce a ales să o ducă pe Isa la un muzeu, în detrimentul unui parc de distracții! „Da, într-adevăr, ceva rău.”

Oana Roman a ales să transmită un mesaj, după ce o urmăritoare i-a spus că își bate joc de copilul ei.

Oana Roman este sinceră atunci când trebuie să răspundă urmăritorilor ei cu privire la diferite subiecte, astfel, fiind mereu activă pe rețelele de socializare, nu ezită să abordeze diferite lucruri și probleme pe care le observă în jurul ei. Atunci când vine vorba despre fiica ei, aceasta încearcă de fiecare dată să-i fie aproape și să nu îi lipsească nimic, chiar dacă este nevoită să o crească singură și să fe alături de ea, insuflându-i cele mai bune valori.

După ce zilele trecute a transmis un mesaj părinților de adolescenți pentru ca aceștia să aibă o mai mare grija asupra lor și asupra a ceea ce fac, de această dată, vedeta a primit ea un mesaj pe rețelele de socializare, legat de fiica ei.

Ce a transmis Oana Roman urmăritoarei care i-a spus că își bate joc de fiica ei

Citește și: Mesajul pe care Oana Roman l-a transmis tuturor părinților. La ce trebuie să fie atenți când vine vorba de copiii lor? “Eu am fată și o cresc singură, e mai greu.”

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Oana Roman le critică pe femeile care exagerează cu ținuta și machiajul atunci când își duc copiii la școală! „Au tocuri de 12, sandale aurii, blugi mulați, machiaj de seară, coafate țiplă.”

Cele două au fost în vacanță în Franța, din spusele Oanei Roman, iar Isa a ales să meargă la o expoziție împreună cu mama ei, fiind unică în lume, cu un

termen limitat. Urmăritoarea respectivă a observat faptul că și-a adus fiica la muzeu, în loc să se distreze și să o ducă la Disney, astfel i-a transmis că își bate joc de copil. Oana Roman nu a fost mai prejos și a ținut să îi  transmită un mesaj.  „Mi-a scris azi una deșteaptă de tot. „Îți bați joc de copilul tău pentru că atunci când ați fost la Paris, în loc s-o duci la Disney, ai dus-o la muzeu.”
Da, într-adevăr, ceva rău. Disney e acolo și va rămâne acolo. Muzeul la care am fost noi, respectiv cea mai mare expoziție Brâncuși care s-a făcut vreodată în lumea asta, era doar până pe data de 1 iulie. Și dacă nu mergeam atunci, nu am mai fi avut ocazia să vedem această expoziție senzațională pe care Isa și-a dorit s-o vadă, deoarece, ce crezi? La 10 ani, având un IQ de 120, este pasionată de artă, este pasionată de astrofizică de astronomie, de aeronautica.
Are niște preocupări cumva diferite pe care tu poate, în prostia ta, nu le înțelegi.”
, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Gagea și Alexandra, noi neînțelegeri în cuplu: ''Mă sufocă!'' De la ce a pornit totul? Bruneta a ajuns la o concluzie- kanald.ro

Citește și: VIDEO Dragostea plutește în aer în "Casa Iubirii"! Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie, după ce concurentul i-a oferit un cadou:" Doamne, ce m-am emoționat"- stirilekanald.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum a fost copilăria Oanei Roman. Care sunt momentele de care își aduce aminte cu drag. “Am crescut printre măicuțe. Într-o bucurie și fără lipsuri.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Anca Țurcașiu, mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Ea este femeia care împodobește toate miresele din Țara Oașului! Viorica Puți a fost declarată „Tezaur Uman Viu”, pentru măiestria cu care le gătește pe tinere

Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume


Cookies