Oana Roman, apariție incendiară! A slăbit şi arată foarte bine!

Oana Roman, apariție incendiară! A slăbit şi arată foarte bine!
Oana Roman, apariție incendiară! A slăbit şi arată foarte bine!

Oana Roman, apariție incendiară de Revelion. Fiica lui Petre Roman a slăbit şi arată foarte bine!

Oana Roman nu a fost mereu un etalon stilistic. Din contră. Aceasta a fost de foarte multe ori criticată pentru stilul său și pentru faptul că o bună perioadă de timp nu a știut să îşi pună corpul în valoare. Se pare că acele vremuri sunt de mult apuse, iar vedeta a decis să țină cont de sfaturile stilistice primite de la specialiștii din domeniu.

După ce a slăbit un număr mare de kilograme, ea a declarat: „Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”. De când și-a schimbat stilul de trai, pare că a întinerit și că e mai fericită ca niciodată!

Citeste si: Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

La cumpăna dintre ani, fiica lui Petre Roman a purtat o rochie creație proprie, lungă, cu o crăpătură destul de îndrăzneață pe picior- alegere pe care anul trecut, Oana Roman nu ar fi făcut-o mai mult ca sigur.

Decolteul este unul avantajos pentru forma corpului ei, deoarece lasă la vedere ce trebuie, atât cât trebuie, fără să fie deloc vulgar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oana Roman, apariție incediară de Revelion. A putut opta pentru o rochie din paiete, însă recomandăm femeilor cu forme, să aleagă rochii într-o singură culoare!

Elasticul pe care rochia îl are la talie, accentuează formele vedetei și o fac să pară mai slabă și mai înaltă. Volumul rochiei este dat de mânecile clopot, chiar dacă elementul vestimentar este realizat în formă de „A”- o formă clasică și potrivită pentru femeile cu corpul Oanei Roman. Crăpătura de pe picior alungește partea inferioară a corpului și conferă iluzia de picioare mai subțiri. Sandalele acesteia au fost simple, cu o baretă delicată pe gleznă, o alegere foarte rafinată luând în considerare rochia încărcată de paiete.

Singurul lucru pe care l-am fi adăugat ar fi fost o curea uni care să marcheze și mai bine talia și am fi ales, poate, un alt lănțișor. Oana Roman putea opta, de asemenea pentru o pereche de cercei cu care să își accesorizeze ținuta, și își putea prinde o parte din păr după ureche pentru a lăsa accesoriile la vedere.

Citeste si: Oana Roman, surpriză uriașă de Crăciun! Cu cine a petrecut sărbătorile

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, acum că îi permit kilogramele, a putut opta pentru o rochie din paiete, însă recomandăm femeilor cu forme, să aleagă rochii într-o singură culoare pentru că subliniază foarte elegant linia corpului, să își marcheze talia cu centuri și să folsoească accesoriile în partea de sus a corpului precum cerceii sau bijuteriile capilare.

Ținuta Oanei Roman ne place și credem că a făcut o alegere potriviră pentru forma corpului ei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Imagini INCENDIARE cu frumoasa Calina! Nepoata lui Petre Roman, cea mai sexy apariție de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies