Oana Roman, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A pozat doar în...prosop!

Oana Roman, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A pozat doar în...prosop!
Oana Roman, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A pozat doar în...prosop!

Oana Roman, mai îndrăzneaţă ca niciodată! A pozat doar în prosop după ce a slăbit mai bine de 10 kilograme!

Oana Roman a slăbit un număr mare de kilograme anul trecut şi a declarat de curând: „Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”.

De când și-a schimbat stilul de trai, pare că a întinerit și că e mai fericită ca niciodată!

Oana Roman a pozat doar în prosop! A slăbit şi este mândră de silueta ei!

La cumpăna dintre ani, fiica lui Petre Roman a purtat o rochie creație proprie, lungă, cu o crăpătură destul de îndrăzneață pe picior- alegere pe care în trecut nu ar fi făcut-o mai mult ca sigur.

Decolteul este unul avantajos pentru forma corpului ei, deoarece lasă la vedere ce trebuie, atât cât trebuie, fără să fie deloc vulgar.

Citeste si: Oana Roman spune totul despre relația cu tatăl ei: „Eu tot îl iubesc chiar dacă eu nu prea mai exist pentru el”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Seria apariţiilor sexy a culminat însă cu o poză care o înfăţişează pe fosta prezentatoare tv doar într-un prosop, lăsat lejer pe ea. Protagonista noastră demonstrează, din nou, că se simte foarte bine în pielea ei şi că este mândră de actuala ei siluetă.

Oana Roman a declarat că se mută din ţară

Am întâlnit-o pe Oana Roman la câteva luni după moartea lui Răzvan Ciobanu şi trebuie să spunem că vedeta este încă afectată de decesul prietenului ei.

Mai mult decât atât, este revoltată că regretatul designer nu este lăsat să se odihnească în pace.

Citeste si: Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Este incalificabil ce se întâmplă în România după ce se stinge o persoană publică, iar ceea ce s-a întâmplat după ce a plecat Răzvan m-a şocat. Nu a fost prima oara când s-a făcut circ după moartea unei vedete pentru că aşa ne place nouă să scormonim, să comentăm, să nu lăsăm omul să se odihnească în pace. La înmormântarea lui am vorbit doar puţin cu părinţii lui care par nişte oameni buni şi cerebrali.

Mama lui mi-a mulţumit că am mers la cimitir, deşi nu avea de ce să o facă. M-am dus acolo pentru că aşa am simţit şi pentru că l-am apreciat enorm pe Răzvan. Părinţii lui suferă, dar o fac cu demnitate, iar eu cred că ar trebui să-i lăsăm să-şi plângă tragedia care s-a abătut asupra lor", a declarat Oana Roman.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

De ce boală gravă suferă Marius Elisei, soțul Oanei Roman: „O să se spună că din cauza mea a pățit asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies