Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!
Atac DUR la adresa Oanei Roman! Vedeta a postat o poză frumoasă, dar cineva i-a criticat tenul! Vezi cum a răspuns vedeta! FOTO!

Oana Roman, atacată dur! Uite ce a comentat o femeie la o poză chiar frumoasă a vedetei!

Oana Roman face parte din categoria vedetelor care le răspund fanilor chiar şi la întrebările incomode. Vedeta comunică foarte bine cu admiratorii ei de pe reţelele de socializare, dar câteodată unele remarci o deranjează atât de tare încât nu se poate abţine să nu dea o replică pe măsura "săgeţii".

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

Acum ceva timp, fosta prezentatoare tv a postat o poză care o înfăţişează afară, la terasă, pe o vreme foarte frumoasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Roman, atacată dur! "Ce încărcată îţi este faţa cu fond de ten!"

" Azi biroul meu este la soare.

În sfârşit putem ieşi la terasă", este statusul care a însoţit imaginea. Ei bine, printre zeci de mesaje legate de mult aşteptatul soare ,protagonista noastră a primit şi unul acid referitor la...fondul ei de ten.

Citeste si: Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

" Ce încărcată îţi este faţa cu fond de ten. Arată foarte urât", este comentariul maliţios al unei femei.

Oana a răspuns după câteva minute, vizibil şi justificabil, iritată.

" E foarte tare dacă tu ai reuşit să identifici aşa ceva într-o poză cu un soare orbitor care schimbă complet lumina. Dar dacă simţi tu nevoia să verşi o răutate şi asta te ajută să te simţi mai bine, e ok.

Zi frumoasă şi senină, cu fond de ten sau fără!", a scris vedeta pe instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oana Roman, mărturisire ŞOC! Vedeta a avut o relaţie cu un bărbat însurat! "Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies