Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei! Cum o pregătește pe fiica ei: „Trebuie să am niște discuții cu ea”

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei!
Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei!

Vedeta și partenerul ei de viață dau semne că nu se mai înțeleg aproape deloc și că, în orice moment, ar putea pune capăt relației. Cum vrea să o pregătească Oana Roman pe fiica ei în acest caz?

Oana Roman, una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară, declară că relația cu Marius Elisei, partenerul ei de viață, este pe cale să ajungă la final. Cei doi au împreună o fetiță, pe care fiica lui Petre Roman vrea să o pregătească înainte de a lua o decizie finală împreună cu tatăl ei. Ce spune vedeta despre Isabela, fetița ei?

Citeste si: Marius Elisei, reacție neașteptată după ce Oana Roman a spus că nu se mai înțeleg: „Adevărul te costă scump”

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei!
Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei![Sursa foto: Instagram]

Oana Roman: „O face să fie foarte sociabilă și în largul ei”

În urmă cu scurt timp, Oana Roman a fost prezentă în cadrul unui eveniment extravagant la care au participat mai multe vedete din România. Codul vestimentar pe care a trebuit să îl respecte toată lumea a fost în tema celebrului serial „Tânăr și neliniștit”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ei bine, Oana Roman s-a prezentat la petrecere alături de fiica ei, Isabela, despre care a spus că este un copil foarte activ și sociabil.

„Normal că mă simt tânără și neliniștită. Eu cred că ne putem simți tineri indiferent de ce vârstă am avea.

Vârsta e doar o cifră, important e cum o abordăm. Sunt cu Isa și cu o prietenă foarte bună la petrecere.

E foarte încântată, ea oricum vine cu mine de mică la evenimente, e obișnuită. Azi e puțin obosită că a avut și antrenament la înot. De mică a avut o viață activă, cum am și eu și asta o face să fie foarte sociabilă și în largul ei oriunde ar merge”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură în mediul online! Ce a pățit vedeta: „Trebuie să mă duc să mă cert cu ei”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei
Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Oana Roman despre realția cu Marius Elisei

Pentru că în ultima perioadă au existat tot felul de zvonuri potrivit cărora fiica lui Petre Roman ar avea de gând să se despartă definitiv de Marius Elisei, vedeta a fost de acord să ofere câteva detalii. Aceasta a spus că vrea să o pregătească înainte pe fiica ei dacă se va produce separarea.

„Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi.

În rest, nu știu ce va fi, vom vedea. Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială”, a mărturisit Oana Roman pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mioara Roman a fost externată din spital! Ce fotografie a postat Oana Roman pe Instagram: „Am venit la mama...."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies