Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”

Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”
Oana Roman, prima apariție după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei: „Înflorești pe zi ce trece”

Fiica Mioarei Roman a avut o apariție spectaculoasă.

La câteva zile după ce a anunțat că mariajul cu Marius Elisei nu mai funcționează și a dezvăluit pe i rețea de socializare că se desparte de el, Oana Roman a avut o apariție de vis la un eveniment monden.

Fiica Mioarei Roman a radiat într-o rochie care i-a pus în evidență talia, dar și picioarele subțiri. Vedeta a ales o pereche de pantofi decupați în partea din față.

Si am ajuns si la eveniment. La ediția cu numărul 1 am luat de la ei singurul premiu primit vreodata! Anul ăsta este rândul altor oameni pe care îi admir!”, a scris Oana în dreptul imaginii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

Citeste si: Cutremurător, Oana Roman a căzut în depresie! ”E îngrozitor. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam” EXCLUSIV

Citeste si: Ce mesaj a primit Oana Roman de la o altă femeie: "Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine"

Oana, admirată de către prietenii săi virtuali

Și dacă zilele trecute Oana a fost jignită în fel și chip după ce a ales să facă o ședință foto îmbrăcată în lenjerie de noapte, de data aceasta Oana a primit o mulțime de aprecieri din partea celor care îi urmăresc postările.

„Oana esti o femeie minunata, un exemplu pt.multe femei ..Succes in tot ce ți-ai propus!!/ Esti superba!!!! Si cel mai important este ca esti o persoana buna!!! Ai un suflet minunat!!! Mult succes in continuare si muulta sanatate!!!/ Felicitari Oana, infloresti

pe zi ce trece .👍👍”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cutremurător, Oana Roman a căzut în depresie! ”E îngrozitor. Un an de zile nu am ieşit din casă, nu munceam, nu socializam” EXCLUSIV

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies