Oana Zăvoranu, despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă: „Să se bată până la vine rău...”

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu este acum căsătorită cu Alex

Ce spune Oana Zăvoranu despre scandalul momentului, dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar și despre ce s-a întâmplat în weekend.

Oana Zăvoranu continuă războiul cu Pepe și cu încă soția acestuia, Raluca Pastramă. În cadrul unui Instastory, Oana Zăvoranu a acceptat să răspundă unor întrebări delicate de-ale fanilor. Printre ele, vedeta a fost întrebată ce părere are despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca.

Citeste si: Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

În ultimele zile, Pepe și Raluca sunt implicați într-un scandal fără sfârșit, după ce tânăra a obținut un ordin de restricție împotriva artistului și l-a acuzat de violență.

Câteva zile mai târziu, Raluca Pastramă și-a retras plângerea, iar ordinul de restricție împotriva ei și a micuțelor a fost anulat.

Citeste si: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?! Ce document a depus artistul în instanță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pepe și Raluca divorțează
Pepe și Raluca divorțează după 8 ani[Sursa foto: Instagram]

În cadrul motivării lui Pepe în fața instanței, artistul a vorbit despre faptul că soția sa a mers la munte cu un grup de prieteni, printre care se află și un bărbat cu care Raluca ar fi flirtat intens în ultima perioadă, iar în ziua în care a primit ordin de restricție, Pepe și-a dorit să afle adevărul din partea ei.

În scandal s-a implicat și Oana Zăvoranu, care și-a spus părerea despre scandalul momentului din showbiz.

Deși a evitat să vorbească prea mult despre acest subiect, fanii au insistat.

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu despre scandalul dintre Pepe și Raluca[Sursa foto: Instagram]

„Păi Rasputia știe chestii d-astea, că ea e avocatu' și muscă pe perdea în timpul liber, că ea arenumai timp liber când nu mănâncă orice. Eu nu mă pricep. Mie mi se rupe și mi se-ndoaie, să se bată până le vine rău și după iar să se bată și după să se împace și să nu se mai certe niciodată”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory, vizibil amuzată de întreaga situație.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după 8 ani

Pepe și Raluca Pastramă au decis să pună punct căsniciei, după 8 ani. Artistul a anunțat că va fi un divorț simplu, la notar, însă, se pare că lucrurile se complică, iar cei doi vor ajunge în fața judecătorilor.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies