Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

raluca pastrama pepe barbat misterios
Raluca Pastramă a plecat la munte cu un bărbat misterios

Pepe și Raluca Pastramă și-au anunțat divorțul în urmă cu doar câteva săptămâni, iar de atunci ies la iveală din ce în ce mai multe detalii nebănuite despre relația lor. Printre altele, se pare că bruneta i-ar fi călcat strâmb artistului, după ce a avut parte de o escapadă la munte alături de un bărbat misterios.

Nu mai este niciun secret că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța. Dar ce i-a adus însă la această decizie?! Iubirea ca în povești nu a putut rezista trecerii timpului, iar un alt motiv destul de pertinent, recunoscut în mod public chiar de Pepe, ar fi plecarea la munte a Ralucăi în compania unui... bărbat misterios.

Raluca Pastramă iubește din nou?!

Frumoasa Raluca Pastramă a decis că are nevoie de o vacanță, așa că a ales să plece la munte.

Dar nu oricum, ci însoțită de o gașcă de prieteni și de un bărbat care, potrivit lui Pepe, ar avea o afinitate pentru mama copiilor săi.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

Potrivit Spynews.ro, excursia a fost organizată riguros și, ce să vezi: numărul de băieți prezenți la munte era egal cu numărul fetelor, de unde rezultă că excursia a fost organizată pe cupluri.

Să existe oare un nou bărbat în viața Ralucăi Pastramă?!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

raluca pastrama barbat misterios
Raluca Pastramă divorțează de Pepe[Sursa foto: Instagram Pepe]

Toți cei care au fost alături de Raluca Pastramă la munte, au vizitat și o herghelie, acolo unde s-au fotografiat și filmat. Frumoasa vedetă însă, a stat deoparte pentru a nu atrage privirile curioșilor. 

Bărbatul misterios alături de care Raluca Pastramă a petrecut clipe de neuitat la munte, ar fi un cunoscut medic stomatolog de origine arabă.

Citeste si: Pepe se află într-o situație critică din cauza COVID-19. Iată ce a pățit artistul: „Am pierdut tot”

Acesta ar fi fost mai mult decât încântat să o aibă pe femeie alături de el în mini-vacanța din afara orașului, iar la revenirea în Capitală acesta s-a întors la muncă, în cabinetul său stomatologic căruia zilnic îi calcă pragul numeroase vedete.

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe este unul destul de complicat, având în vedere toate acuzele pe care fiecare le aduce celuilalt.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Zăvoranu, despre agresiunile lui Pepe asupra Ralucăi Pastramă: "Să o bată în mijlocul străzii..."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies