Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!
Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

Oana Zăvoranu a trebuit să-și schimbe ”look-ul” de dragul meseriei! Uite cum îi stă blondă, cu părul scurt.

Oana Zăvoranu este adepta schimbărilor, iar acest lucru îi aduce vieții sale ”sare și piperul” de care are nevoie! Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care poartă o perucă blondă, cu părul scurt și breton.

”Cât de mult te poate schimba o perucă, o tunsoare și o culoare de păr!...niciodată nu m-aș face așa decât pentru lucruri importante”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a notat în dreptul fotografiei.

Citeste si: Sportiva Andreea Răducan a născut pentru a doua oară!

Citeste si: Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mesajul pe care l-a publicat Mario Iorgulescu pe Facebook! Parcă a știut ce urma să se întâmple

Oana Zăvoranu a primit mii de aprecieri din partea prietenilor de pe rețelele de socializare. Vedeta se mândrește cu rolul pe care îl joacă într-un serial românesc.

”Să nu recunosc, persoana! 😅 M-am uitat la numele contului să văd cine este. Dar să știi că nu e rău deloc nici așa. 😉😍”, ”Ce tare! Aproape că nu te-am recunoscut, Oana! Îți stă bine cu orice, așa-i cu omul frumos, e frumos oricum.

😘😘😘”, „Ce tareee ești! Îți stă super și așa! Poți încerca, măcar culoarea! Ai mai fost blondă și îți stătea super frumos! 😍😍”, sunt o parte din comentariile pe care Oana Zăvoranu le-a primit pe Instagram.

Oana Zăvoranu a dezvăluit de ce renunțase la actorie

„Din dragoste sau cu inima putem să facem alegeri foarte greșite-n viață… Oh, Doamne, nu-mi place, că mă-ntorc în trecut! Dacă vorbim despre alegeri greșite, cu siguranță că ele sunt undeva în trecut.

A fost cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viața mea să renunț pentru un fost soț la actorie. Pentru că mi s-au dat niște argumente la momentul ăla extrem de puerile, pe care eu le-am înghițit, fiind dragoste la mijloc – ce spuneam că nu e bine! – și am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă. A fost cea mai proastă alegere!

Acum îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap.

Dar suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut… Probabil că nu eram acum aici dacă nu făceam lucrurile alea. Ideea este că a fost o greșeală și Dumnezeu m-a compensat acum cu un bărbat extraordinar, cu un soț pe care îl pui la inimă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Viva!.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies