Obiceiuri la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti

Obiceiuri la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti
Obiceiuri la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti

Acesta este probabil primul lucru pe care trebuie sa-l retii atunci cand ti-ai propus sa slabesti: nu sari niciodata peste micul dejun!

Dupa ce te-ai asigurat ca respecti cu sfintenie acest obicei zi de zi, iata care sunt greselile pe care trebuie sa eviti sa le mai faci.  

1. Nu consuma sucuri carbogazoase si nici sucuri stoarse din fructe

Sucurile carbogazoase fie ele si fara zahar nu te vor ajuta deloc sa slabesti, astfel ca este primul obicei la care ar fi foarte bine sa renunti.

In schimb, sucurile stoarse din fructe constituie o optiune mai sanatoasa, insa nu trebuie sa le consumi in exces, deoarece nu contin fibre importante pentru digestie si ramane doar o cantitate exagerata de zahar. Nu cumpara niciodata sucurile pasteurizate, deoarece nu mai contin nutrienti, ci opteaza pentru un pahar pe zi de suc proaspat stors sau presat la rece, potolindu-ti astfel pofta de suc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum a slabit Marinela Chelaru 7 kilograme in 14 zile, la 60 de ani! Ce dieta a urmat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies