Oferă-i copilului tău plimbări în aer liber și distracție cu ajutorul unei triciclete copii

Oferă-i copilului tău plimbări în aer liber și distracție cu ajutorul unei triciclete copii
Oferă-i copilului tău plimbări în aer liber și distracție cu ajutorul unei triciclete copii

Modelele de triciclete copii au trei roți și un mâner, deoarece au fost dezvoltate pentru micuții cu vârsta de peste 1 an. Sunt foarte convenabile de utilizat atât de copii, cât și de mame.

Sunt echipate cu o copertină solară, un suport pentru picioare și un coș pentru lucruri. În timpul deplasării, părintele poate controla mișcarea vehiculului, în timp ce copilul pare să fie singurul care îl conduce.

Copilului tău se va bucura foarte mult de plimbările în aer curat, stând la volanul unei triciclete. Astfel, se poate uita în jur și se poate simți ca un adevărat șofer.

Triciclete copii - Caracteristici

Astăzi, nu este dificil să cumperi triciclete copii, ci trebuie doar să cauți modelul potrivit. O tricicletă copii trebuie să îndeplinească următoarele specificații tehnice:

  • să fie echipată cu suporturi pentru picioare din material rezistent;
  • să fie dotată cu centuri de siguranță fiabile, astfel încât micuțul să nu cadă în timpul mersului;
  • este de preferat să alegi un model cu roți fără tub, din material rezistent la uzură, deoarece, aceste tipuri de roți nu se sparg și nu se uzează;
  • este important să fie dotată cu o bară de protecție moale pentru a atenua impactul la ciocnirea cu orice obiect;
  • să ofere capacitatea de a regla poziția spătarului scaunului pentru o postură corectă;
  • materialul de construcție să fie durabil și de înaltă calitate;
  • să aibă un design luminos, în culoarea care îl atrage cel mai mult pe copil.

Spre marea bucurie a mamelor, tricicletele pentru copii, al căror preț este mult mai mic decât costul unui cărucior, atrag mai mult atenția copiilor. Când te plimbi în parc sau la magazinul alimentar, poți fi sigur că nu va fi necesar să tragi copilul de mână după tine. Acesta va sta bucuros pe tricicleta lui, oferindu-ţi ocazia să-ți rezolvi problemele.

Triciclete copii moderne și clasice

Cele mai sofisticate triciclete copii sunt echipate cu un scaun adânc confortabil, cu un spătar anatomic înalt și centuri de siguranță. Acest lucru garantează că copilul nu va cădea de pe scaun, mai ales dacă acesta adoarme puțin. Dacă cele mai simple modele sunt clasice cu un scaun pe care doar se poate sta, iar mânerul parental este atașat de cadru sau de tubul scaunului, cel mai probabil, nu are ajustări.

Modelele de triciclete copii din segmentul de preț mediu sunt dotate cu multe accesorii suplimentare (de exemplu: un baldachin pentru a proteja copilul de vreme rea, suport pentru picioare, coșuri, genți suspendate, panouri muzicale și alte dispozitive educaționale). Cele mai scumpe modele sunt realizate sub formă de triciclete transformabile la care, dacă este necesar, poți schimba poziția scaunului sau poți scoate/instala elemente individuale (mâner, vizor, coș etc.), transformând-o fie într-o tricicletă cu mâner, fie într-o tricicletă clasică, conform https://mixbo.ro

Tricicletele pentru copii fără mânere se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani care au stăpânit deja tehnica de a merge și de a controla independent vehiculul. Este vorba despre triciclete clasice care pregătesc un copil pentru trecerea la biciclete cu două roți și cu roți detașabile. De regulă, tricicletele clasice au un design foarte simplu și se deosebesc de cele cu mâner, prin absența mânerului, greutatea redusă, precum și prin utilizarea șeii fără spătar.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

FOTO Ana-Maria Barnoschi, imagini spectaculoase de la nuntă: „Am avut 4 rochii de mireasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies