Olguța Berbec a născut o fetiță! Cum se simte cântăreața de muzică populară după marele eveniment?

olguta berbec a nascut o fetita
Olguța Berbec a născut o fetiță! Cum se simte cântăreața de muzică populară după marele eveniment?

În urmă cu puțin timp, Olguța Berbec a devenit mama unei fetițe de nota 10. Primele declarații ale frumoasei vedete de la noi!

În prima zi a lunii februarie, cântăreața de muzică populară, Olguța Berbec, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cântăreața a născut pentru a doua oară și este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni din nou mămică.

Olguța Berbec se află în acest moment în maternitate, pentru că fericitul eveniment a avut loc în urmă cu doar câteva minute. Fetița artistei va purta numele Olga Maria, după cum și-a dorit soțul acesteia, cunoscutul saxofonist Remus Novac.

Citeste si: Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", mămică?! Cum s-a dat vedeta de gol

Olguța a povestit într-un interviu cum a fost perioada sarcinii și cu ce probleme s-a confruntat, având în vedere pandemia și greutățile care au lovit întreaga industrie muzicală.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„A trecut perioada grea. Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu mă așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă! Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine.

Chiar mă bucur de perioada asta”, a declarat cântăreața de muzică populară.

olguta berbec a nascut o fetita

„Sper să mai fie o săptămână, o săptămâni și ceva. Am fost foarte relaxată până acum, de foarte multe ori uitam că sunt însărcinată, dar în ultima perioadă chiar am emoții, cum o să mă descurc, cum o să fie!”, a spus ea la Antena Stars.

Citeste si: Iasmina Halas este gravidă?! Tânăra a postat o poză cu un test de sarcină: "Şi el îşi doreşte"

Cântăreața Olguța Berbec este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac

Cântăreața Olguța Berbec a făcut nuntă mare cu saxofonistul Remus Novac pe 6 noiembrie 2016, iar nașii lor au fost nimeni alții decât Gabriela și Mihai Morar. Ceremonia a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar la petrecere au participat peste 1.000 de invitați.

„Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită.

Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

O fostă concurentă de la Puterea dragostei, în prag de nuntă? „Am fost cerută!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies