Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți! Actrița a născut pentru prima dată la 41 de ani

Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți!
Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți!

Actrița Olivia Munn a adus pe lume un băiețel! Vedeta a născut pentru prima dată la 41 de ani

Actrița Olivia Munn, în vârstă de 41 de ani, a născut pentru prima oară! Atât ea, cât și partenerul ei de viață, John Mulaney (39 de ani), sunt mai fericiți ca niciodată acum că au devenit părinți. Comediantul a ieșit recent dintr-o căsnicie în care nu a avut copii. 

Citeste si: Actorul Casey Cott din serialul Riverdale s-a căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți!

Potrivit revistei People, Olivia Munn a adus pe lume un băiețel pe data de 24 noiembrie, cu doar o zi înaintea Zilei Recunoștinței. Vestea că vor deveni părinți pentru prima oară a fost anunțată de John Mulaney în timpul unui interviu la „Late Night With Seth Meyers” din septembrie 2021.

Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți!
Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„În primăvara anului acesta am mers în Los Angeles unde am cunoscut și început o relație cu o femeie minunată numită Olivia, Olivia Munn. Voi deveni tată! Amândoi suntem realmente fericiți”, a declrata John Mulaney.

Citeste si: Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

John Mulaney, în reabilitare pentru consumul de alcool și cocaină

Artistul de stand-up comedy, John Mulaney, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în urmă cu mai mult timp, acesta fiind trimis timp de 60 de zile într-un centru special de reabilitare pentru consumul de alcool și cocaină. Artistul a recunoscut, ulterior, că partenera lui și copilul care avea să vină pe lume l-au ajutat enorm să își revină și să se vindece.

„Olivia și acest copil m-au ajutat să mă salvez de mine însumi în această călătorie timpurie de recuperare”, a spus comediantul.

„Sunt foarte norocos să o fi cunoscut. M-a ținut de mână în tot acest iad și vom avea un copil împreună”, a mai declarat John.

Citeste si: Cântăreața Shondy a fost cerută în căsătorie la Paris! Tânăra a spus marele „DA”: „Am plâns de emoții”

De asemenea, în toamna acestui an, Olivia Munn a ținut să clarifice zvonurile apărute în mediul online în ceea ce privește relația sa cu artistul de stand-up comedy, John Mulaney: „Nu mi-e străin ca oamenii să speculeze incorect despre mine.

Lumea crede că ne cunoaște relația atât de bine, când, în realitate, nu știu nimic”, a declarat actrița, pentru The Los Angeles Times.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nicoletei Dragne nu îi este rușine cu trecutul ei! Ce a făcut în Anglia fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies