Oracolscop 01 - 07 ianuarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 01 - 07 ianuarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 01 - 07 ianuarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec- Deep Freeze

Iarna rece te cheama sa incetinesti ritmul si sa ingheti acele lucruri care inca nu sunt pregatite sa infloreasca. E timpul potrivit pentru regenerare si hibernare, uitand de toate activitatile ambitioase. O pauza de acest gen permite ideilor sa germineze, proiectelor sa se transforme, sa se schimbe si relatiilor sa treaca la alt nivel, mult mai profund. Acorda-ti mai mult timp in aceasta perioada – citeste o carte buna, fa-ti un masaj sau petrece timp in natura.

Incepe sa spui “nu”, atunci cand simti sa o faci, atat verbal cat si in gand.

 

Taur- Dragon’s Lair

Sistemul tau intern de alerta iti semnalizeaza, cu foarte mare acuratete, cand lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, iar in saptamana ce urmeaza e posibil sa ajungi pe unele teritorii periculoase. Ar fi de dorit sa fii atent si sa studiezi imprejurimile cu mare atentie si grija.

Ia-o ca pe o provocare care testeaza nucleul fiintei tale si curajul de a fi tu insuti in fiecare clipa. O viata traita complet nu este una traita in siguranta. Alegerile iti apartin tie, dar este o mare valoare in a-ti asuma riscuri in loc sa ramai intr-un loc “caldut”, lipsit de provocari.

 

Gemeni- Cleaning House

E perioada potrivita pentru a-ti face putina curatenie in viata, debarasandu-te de toate acele lucruri care nu te mai servesc.

De asemenea, gandurile, amintirile si tot bagajul emotional ar fi de dorit sa fie “scoase” afara din casa. Celebreaza aceasta curatenie si bucura-te de libertate in timp ce faci loc pentru lucruri mult mai bune. Fii atent la ce anume renunti cu greu, si priveste cu onestitate care este valoarea sa reala. Paseste afara din sfera tiparelor de gandire bazate pe ego si reactiveaza-ti simtul creativ si artistic.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies