Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec- Noua viziune
Este un moment in care poti vedea dincolo de limite, dintr-o fiinta umana obisnuita transformandu-te in una transcendenta. Sentimentul de separare se dizolva cand accepti ca esti mult mai mult decat corpul si mintea ta. Deschide-te catre existenta suprema si aceasta va incepe sa curga prin tine aducandu-ti daruri neasteptate. Fii atent la semne, la ce mesaje iti transmite corpul tau si ai incredere in ceea ce primesti.

Energia cristalelor te poate ajuta aducandu-ti mai multa claritate (cristal de stanca) sau iti poate ridica vibratia (ametist).

Taur- Lupta
Mintea ta pare sa fie un imens camp de lupta in care gandurile vin si pleaca, precum norii pe cer. Armura pe care o porti in fata lumii iti da iluzia ca te afli in siguranta, ca nimic nu te poate atinge, dar atata timp cat ea acopera ranile, acestea nu pot fi vindecate.

Renunta la a te simti separat, singur si ai credinta ca esti protejat, sustinut de catre Divinitate si ingeri. Lasa in seama lor toate fricile, judecatile, vinovatiile si simte-te liber sa iti traiesti viata cu bucurie. Acorda-ti timp sa citesti carti care te atrag si fii atent la mesajele pe care acestea ti le transmit.

Gemeni- Compromisul
Cand faci compromisuri, iti tradezi adevarul interior in speranta ca vei obtine ceva in schimb -  fie putere, fie aprobarea celor din jur.

Alege sa ceri ajutor, in loc sa faci compromisuri si inceraca sa intelegi de le cauti, caci in realitate ele nu iti sunt de nici un folos. Indiferent de ce simti, constientizeaza acest fapt si asta iti va aduce claritate asupra situatiei in care te afli. Daca esti ingrijorat de un aspect financiar din viata ta, incepe sa iti indrepti atentia catre abundenta, in loc sa iti faci griji legate de bani, caci acestea nu fac altceva decat sa atraga mai multe lipsuri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies