Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 05 - 11 martie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Balanta- Tristetea
Mesajul acestei carti iti aminteste ca momentele de durere au potentialul de a te transforma profund. Experimentand aceasta stare asa cum este, fara invinovatire si autocompatimire, creezi un spatiu in care transformarea devine posibila. Nu durerea in sine te face sa fii trist, ci toate gandurile si fricile tale in legatura cu aceasta. Scopul durerii este doar acela de a te trezi, de a te face sa devii lucid.

Renunta la acele lucruri sau situatii care nu te mai reprezinta, da drumul energiei vechi si renunta la gandul ca ar trebui sa mai pastrezi cate ceva, ca poate intr-o zi vei avea nevoie de ele.

Scorpion- Schizofrenia
E posibil sa traversezi o perioada in care parca esti prins intre ciocan si nicovala, blocat fiind la nivelul aspectului dual si indecis al mintii. Blocajul in care te afli isi are radacinile intr-o relatie cu o persoana semnificativa in viata ta, precum mama, sotie, prietena, sora sau fiica.

Orice ganduri nevindecate, pe care le ai fata de aceasta persoana, pot incetini si impiedica manifestarea a ceea ce-ti doresti si duc, la fel de bine, la dezechilibre. Singura cale de iesire din acesta dilema este sa iti urmezi inima, caci acolo se afla toate raspunsurile ce servesc binelui tau cel mai inalt.

Sagetator- Incetinirea
Aceasta perioada este minunata pentru a lucra la acele proiecte care sunt apropiate si dragi inimii tale, chiar daca esti confuz in legatura cu pasii pe care ii ai de facut in aceasta directie.

Dedica-ti timpul prioritatilor tale cele mai inalte, indiferent daca asta poate insemna sa te duci la culcare mai devreme sau mai tarziu. Te vei simti mandru de timpul si energia investite in ceea ce pretuiesti, caci investesti in tine. Bucura-te de aceasta incetinire  a ritmului, relaxeaza-te si constientizeaza ca esti pe drumul cel bun.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies