Orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami, Barcelona, Los Angeles și Toronto

Orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami, Barcelona, Los Angeles și Toronto
Orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami, Barcelona, Los Angeles și Toronto

Orașul din România se află pe locul 106 în topul celor mai apreciate orașe din lume din punct de vedere al calității vieții, depășind alte orașe foarte cunoscute precum Miami, Toronto, Barcelona și chiar Los Angeles.

Explicația pentru locul din acest clasament e una destul de simplă: în ultimii ani Cluj-Napoca a devenit un adevărat „Silicon Valley" al IT-ului românesc, prin urmare orașul a primit o infuzie serioasă de capital uman, dar și financiar.

Pe lângă slujbele foarte bine plătite care au apărut și pe lângă noile business-uri care au pompat viață în orașul de pe Someș, un rol important l-a jucat și Universitatea „Babeș-Bolyai", care se situează mereu pe locuri fruntașe în clasamentele intrernaționale ale celor mai bune universități din Europa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Toate aceste lucuri au propulsat Clujul pe locul 106 în acest clasament al orașelor în care se trăiește cel mai bine.

Clasamentul a fost întocmit de Numbeo, indexează 226 de orașe din toată lumea și include încă trei orașe din România: Timişoara, Iaşi şi București.

Aceastea s-au clasat, însă, după Cluj-Napoca.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Un milionar a murit în România. A făcut infarct

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies