Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!
Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Îți vine să crezi că este deja luna August? Anul 2020 trece incredibil de repede și din nefericire, nu se întâmplă lucruri tocmai plăcute. Fiecare lună a adus noi provocări pentru oameni, însă trebuie să găsim o modalitate prin care să ne continuăm viețile. Dacă în primăvară am suferit cu toții pentru că nu îi puteam vedea pe cei dragi, astfel încât să îi protejăm și să ne protejăm și pe noi, acum putem să ne întâlnim cu rudele și prietenii dacă respectăm anumite reguli și numai după ce ne-am asigurat că nu este vreun risc. 

Jumătatea lunii August este specială, deoarece atunci se sărbătorește Sfânta Maria Mare. După cum știi, este declarată zi nelucrătoare, așa că este un prilej în plus să te vezi cu persoanele dragi ție și să sărbătoriți. Având în vedere faptul că peste două milioane de persoane își serbează ziua, cu siguranță ai în familie o Maria sau un Marian (și alte nume derivate) care merită câteva ore de bucurie, alături de persoanele dragi. 

Organizarea unei mici petreceri acasă este mai simplă decât ți-ai fi imaginat: ai nevoie de câteva decorațiuni, niște aperitive, câteva feluri principale de mâncare (dacă petrecerea va dura mai mult), unul sau mai multe torturi (în funcție de câte persoane sunt sărbătorite și invitate) și să nu uităm și de alte dulciuri. Din fericire, datorită serviciilor de livrare, poți comanda orice preparate îți dorești și astfel scapi de gătit.

Nu mai trebuie să îți sacrifici timpul liber: doar comanzi preparatele dorite și le primești la ora stabilită. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În ceea ce privește decorațiunile, cele mai simple ar fi baloanele simple, baloanele în formă de litere pentru a scrie un mesaj și ghirlandele de vară. Pentru masă, dacă vrei să utilizezi tacâmuri de unică folosință, îți recomandăm să te îndrepți spre cele din materiale ecologice, cum ar fi hârtia și cartonul.

Există paie din hârtie, farfurii, chiar și tacâmuri ecologice și toate arată excepțional. 

Bineînțeles că ,,vedetele” petrecerii vor fi preparatele dulci și tortul. Cel mai simplu este să le comanzi de la o cofetărie de încredere, astfel încât să nu îți mai faci griji în privința transportului sau prospețimii lor. Pentru ca toată lumea să fie mulțumită și pentru un aspect deosebit, îți recomandăm să organizezi un candy-bar.

Este mult mai simplu decât te-ai fi așteptat: alege câteva farfurii deosebite, niște decorațiuni tematice și dulciuri mici, așa cum sunt Macarons. Cine nu iubește Macarons? Aceste mici fursecuri au cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume și sunt vedetele majorității candy-bar-urilor. Dacă vrei neapărat, îi poți prepara acasă, urmând o reteta Macarons tradițională. Însă, cel mai simplu este să îi comanzi și astfel scapi de emoții.
Pe lângă Macarons, poți pune și brioșe, multe feluri de biscuți, fursecuri, mini-prăjituri care nu se topesc și altele. Invitații vor alege ce li se pare mai apetisant și astfel îi vei mulțumi pe toți. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!
Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Așadar, dacă organizezi o petrecere de Sfânta Maria și nu numai, un candy-bar îți poate asigura succesul. În incheiere, am vrea să știm dacă îți place ideea noastră și dacă o vei pune în aplicare! 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies