Otniela Sandu, prima declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!”. Ce s-a întâmplat cu blondina: „Nu am putut continua competiția”

Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!
Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!

Tânăra a transmis un mesaj public în care le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat de a părăsit platoul emisunii de modă.

În gala de săptămâna trecută, Ilinca Vandici anunța că Otniela Sandu nu va mai face parte din echipa concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales că blondina reușise să cucerească din prima inimile telespectatorilor, iar ținutele pe care le alegea erau foarte apreciate de jurați, astfel că avea mari șanse să pună mâna pe marele premiu, dar și pe titlul de cea mai stilată femeie din România. 

„Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”, a fost anunțul făcut de către prezentatoarea emisunii, Ilinca Vandici, la începutul galei.

Citeste si: Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram! Ce se întâmplă cu cele două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!
Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil![Sursa foto: Instagram]

Otniela Sandu, prima declarație după ce a plecat din platoul show-ului de modă!

Doar de câteva zile a avut nevoie frumoasa blondină pentru a-și face curaj să vorbească despre motivul plecării sale din competiție.

Otniela Sandu a făcut parte din echipă timp de 7 săptămâni, iar mesajul pe care l-a postat pe contul său oficial de Instagram i-a emoționat pe urmăritorii săi. Se pare că starea ei de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă de timp, iar din acest motiv a fost nevoită să urmărească competiția de acasă.

„Hello! Multumesc pentru mesaje, pentru grija si pentru gandurile frumoase! Experienta mea la Bravo, ai stil! Celebrities a luat sfarsit.

A fost o calatorie frumoasa, grea, presarata cu multe provocari si situatii in care nu am mai fost pusa pana acum. Este multa munca, sunt multe emotii, competitivitate, a fost ceva nou fata de ce am facut pana acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil!
Otniela Sandu, declarație după ce a părăsit „Bravo, ai stil![Sursa foto: Instagram]

Am intalnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinata inca din prima zi. Recunosc ca sunt cativa omuleti care au un loc special in sufletul meu. Va zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul si cu toata nebunia. Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinata si cu o raceala, si asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competitia. Multumesc

pentru experienta, am invatat multe si despre mine. Chiar si in timpul asta scurt cat am stat acolo. Va pup si va iubesc!”, sunt rândurile emoționante pe care le-a transmis Otniela Sandu tuturor celor de pe rețelele de socializare.

Comentariile au apărut imediat, iar printre ele s-a aflat și cel scris de Ilinca Vandici care i-a urat tot binele: „Sănătate multă, frumusețe!Îți mulțumim și noi!”.

Nicoleta Dragne a venit în locul Otnielei Sandu

Atât echipa fashion show-ului, cât și cei de acasă s-au obișnuit cu prezența și stilul Otnielei Sandu, însă acum a venit o altă concurentă în locul ei. Este vorba despre Nicoleta Dragne, o tânără ambițioasă care a venit în platoul emisiunii cu speranța că își va reinventa stilul vestimentar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pentru mine, participarea la este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne a venit în locul Otnielei Sandu la Bravo, ai stil!
Nicoleta Dragne a venit în locul Otnielei Sandu la Bravo, ai stil![Sursa foto: Instagram]

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies