Pacheţelele de primăvară sunt cu mult mai usor de preparat decat ai fi crezut. Delicioase! iata cum sa le faci:
Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat
Timpi de preparare
Timp de preparare: 40 min
Timp de gatire: 0 min
Gata in: 40 min
Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Ingrediente
500 g foi de plăcintă
1-2 morcovi
100 g alune măcinate
3-4 căţei usturoi
50 g ghimbir ras
200 g muguri de bambus din conservă
o conservă mică de fasole
o varză mică chinezească
1 lingura sos de soia
sare
1 lingurita piper
ulei pentru prăjit
gălbenuş pentru uns
2-3 fire ceapă verde
Citeste si: Sarea roz de Himalaya: proprietati si beneficii nestiute pentru organism
Citeste si: Prăjituri vegane care pot fi făcute de oricine
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Cum faci cea mai bună plăcintă cu brânză dulce! Ingredientul secret care face diferenţa
Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Mod De Preparare
Se scot foile de aluat de la congelator şi se lasă să se încălzească la temperatura camerei.
Între timp, se curăţă şi se rad morcovii şi ghimbirul pe răzătoarea mică.
Varza se spală şi se toacă mărunt.Separat, se pun 2-3 linguriţe de ulei să se încingă şi se presară alunele măcinate fin, morcovul şi ghimbirul. Se amestecă continuu să nu se lipească. Se adaugă treptat şi varza tocată. Se lasă să se înmoaie, se adaugă şi usturoiul pisat, sare, bambusul conservat, piperul măcinat şi fasolea scursă în prealabil. Sosul de soia se pune spre sfârşit, ca să nu îşi piardă gustul.
După ce s-a făcut compoziţia de legume, se lasă să se răcească şi se pregătesc foile.
Se umplu cu legume, se ung cu gălbenuş ca să nu se dezlipească şi se prăjesc. Se lasă să capete culoarea aurie, apoi se scot şi se pun să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.
Se servesc la aperitiv ornate cu ceapă verde tocată mărunt.
sursa: retete.unica.ro