„Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii!” Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei

„Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii!” Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei
„Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii!” Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se mute în America. Cum a reacționat soacra vedetei când a auzit?

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, George Restivan. Cei doi și-au unit destinele în mare secret, într-o biserică din Ucraina. Fosta soție a lui Silviu Prigoană este mai fericită ca oricând alături de noul său partener.

George Restivan este un cunoscut om de afaceri, care a locuit o lungă perioadă în America, alături de mama lui, iar în prezent s-a mutat în România, alături de Adriana Bahmuțeanu.

Vestea conform căreia bărbatul a plecat din America nu i-a picat foarte bine soacrei Adrianei Bahmuțeanu. Aceasta le-a propus tinerilor îndrăgostiți să se mute împreună în America, dar vedeta avut o discuție serioasă cu soacra ei și i-a spus care este adevăratul motiv pentru care nu vrea să locuiască împreună.

Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei
Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei[Sursa foto: Instagram]

Care este motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu nu a vrut să plece în America

Citește și: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea.” Vica Blochina, detalii despre relațiile după Victor Pițurcă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei
Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei[Sursa foto: Instagram]

Invitați în emisiunea Only Story, prezentată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au oferit detalii neștiute despre mariajul lor.

Bruneta a mărturisit că actualul său soț i-a propus să se mute în America, dar l-a refuzat. Vedeta are în România doi copii din căsnicia pe care a avut-o cu Silviu Prigoană, dar și o carieră de succes. Astfel, au hotărât de comun acord că e mai bine pentru amândoi să rămână în România.

Au fost și discuții dacă să vină George în România sau nu.

I-am spus foarte clar: <Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii>.  Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România .”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Only Story.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce i-a spus Adriana Bahmuțeanu soacrei sale

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?

Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei
Adriana Bahmuțeanu, discuții tranșante cu soacra ei[Sursa foto: Instagram]

Vedeta de televiziune a mărturisit că a discutat cu soacra sa despre decizia de a se muta împreună. Bruneta i-a spus femeii că îi este imposibil să se mute în America.

Mai mult decât atât, soția lui George Restivan a mărturisit că nu ar fi putut să trăiască în aceeași casă cu soacra sa.

E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie. E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles .”,    i-a declarat  Adriana Bahmuțeanu Corneliei Ionescu, în emisiunea Online Story.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, nuntă în secret! Unde au făcut cei doi cununia religioasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies