Pamela Anderson s-a desparțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani

Pamela Anderson s-a desparțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani
Pamela Anderson s-a desparțit de iubitul mai tânăr cu 19 ani

Pamela Anderson și iubitul său Adil Rami s-au desparțit după o relație de doi ani. Tânarul fotbalist a înșelat-o pe vedetă, iar aceasta nu a vrut să-l ierte sub nicio formă. După doi ani de relație celebra actriță este din nou singură.

Actrița din Baywatch a aflat ca iubitul tinerel a înșelat-o. Fotbalistul de la Olympique Marseille era mai mic cu 19 ani decât Pamela Anderson. Relația lor a durat doi ani, iar actrița este devastată dupa ce a aflat de viața dublă pe care iubitul său o avea.

Citeste si: Ramona Olaru a divorțat. Care este motivul real al despărțirii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu, în pragul divorţului

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

"Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred… ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile.

Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi mintea a două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru", a fost mesajul postat de Pamela Anderson pe reţelele de socializare după despărțirea de fotbalist.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies