„Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri!” Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere, în urma accidentului de la Suceava! Mesajul dureros postat de artistă în mediul online

„Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri!” Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere, în urma accidentului de la Suceava! Mesajul dureros postat de artistă în mediul online
„Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri!” Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere, în urma accidentului de la Suceava! Mesajul dureros postat de artistă în mediul online

Vlăduța Lupău a fost martora accidentului de la Suceava, iar acum a postat un mesaj dureros în mediul online.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, astfel încât, vedeta are o mulțime de evenimente la care participă cu drag, fiind mereu pe drumuri. De data aceasta, însă, în timp ce se întorcea de la un eveniment, cântăreața de muzică de petrecere a avut parte de un eveniment de-a dreptul neașteptat. Vedeta a trecut pe lângă un accident în trafic în cadrul căruia, din păcate, au existat patru decese.

Este vorba despre accidentul teribil care s-a produs în această dimineață pe DN71, pe drumul dintre Bistrița și Vatra Dornei, în urma căruia patru tineri și-au pierdut viața, o fată de doar 18 ani, alta de 26 de ani, un tânăr de 20 de ani și altul de 31 de ani.

Vlăduța Lupău, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare în urma accidentului de la Suceava

Citește și: „Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult.” Vlăduța Lupău, mărturisiri sincere din interiorul relației sale cu Adi Rus

Vlăduța Lupău, sfâșiată de durere, în urma accidentului de la Suceava! Mesajul dureros postat de artistă în mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Accidentul de pe DN71 este un eveniment foarte tragic în urma căruia toți cei care i-au cunoscut pe tinerii care și-au pierdut viața sunt vizibili afectați.

În urma acestuia, familia, prietenii și persoanele apropiate se pregătesc să îi conducă pe ultimul drum pe cei patru tineri, care au plecat din această lume la o vârstă mult prea fragedă, după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate.

Vlăduța Lupău este la rândul său afectată de tragicul eveniment, mai ales că a observat accidentul, iar cei care și-au pierdut viața sunt chiar membrii ansamblului „Florile Bucovinei”.

Astfel, vedeta a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Artista se arată îndurerată de pierderea suferită și le transmite familiilor persoanelor decedate putere să treacă peste tragicul eveniment.

«Dumnezeu să-i ducă la cerul Lui! Aseară, când vedeam de la Suceava spre Cluj, undeva la 03:00 dimineața a fost un accident în fața noastră la patru mașini distanță.

Ei erau...

Până acum au dansat pentru noi, de acum înainte vor dansa pentru îngeri! Suntem alături măcar cu sufletul de Ansamblul Folcloric „Florile Bucovinei”», a scris Vlăduța Lupău pe rețelele sale de socializare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Băiețașul ăsta mă scoate din minți. Are tupeul să dea lecții despre educație. Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări!” Oana Roman, atac dur în mediul online la adresa lui Selly!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies