Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana se intaresc apoi se adauga zaharul treptat mixand incontinuu pana cand se topeste zaharul si se formeaza o bezea tare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga apoi peste spuma de albus. Se adauga extract de vanilie si faina in ploaie. Se amesteca totul pana se omogenizeaza.
Visinele se spala se scot samburii si se lasa vreo ora in zahar (daca sunt prea acre). Se scurg bine de suc, se pun pe un servet se sterg un pic si se pudreaza cu faina pentru a nu se duce la fundul prajiturii. Intr-o tava 30x22cm unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si se presara visinele. Apoi se baga la cuptorul preincalzit la 190 grade C timp de 25-30 de minute. Se face testul cu scobitoarea si daca aceasta iese curata, se stinge focul si se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa deschisa.